83% van de deelnemers aan mijn Behavioural Magic Masterclass betalen hier zelf geen cent voor!

Het grootste deel van de deelnemers aan mijn Masterclasses zijn ambitieuze marketeers die willen groeien in hun vak. Marketeers die weten dat de weg naar succes grotendeels in hun eigen handen ligt. Ik denk dat jij je hier ook wel in herkent. Anders was je hier nu niet.

Als je wilt groeien dan moet je aan je eigen skills werken. Dat betekent dat je boeken leest, opleidingen volgt en bij voorkeur ook zorgt voor een coach (dat kan ook gewoon een vriend of collega zijn) die jou regelmatig feedback geeft.

De weg naar succes ligt in jouw handen maar jij bent niet de enige die hier belang bij heeft.

Het is de belangrijkste taak van jouw manager om te zorgen dat jij goed presteert. Dat is immers waar hij/zij voor wordt betaald. Het succes van jouw manager is gek genoeg dus ook afhankelijk van jouw groei en jouw succes! Daarom zijn managers zo gek op proactieve, ambitieuze werknemers.

Als jij aan jouw manager kan verkopen dat een boek, een opleiding of een coach ervoor zorgt dat jij beter gaat presteren dan zal hij/zij hier niet snel nee tegen zeggen. Dat is namelijk ook goed voor zijn/haar prestaties. Slimme marketeers weten dit natuurlijk al lang.

Geef dus de volgende keer dat je een 1 op 1 gesprek hebt met je baas aan dat je je graag verder wilt ontwikkelen. Dat je nog beter wil worden in je vak en dat je precies de opleiding hebt gevonden die jij graag zou willen doen en die bij jou past.

83% kans dat je baas zegt: wow wat leuk, nou schrijf je maar snel in en laat de factuur maar hierheen komen šŸ˜‰

Tot ziens bij de volgende Behavioural Magic Masterclass!!

Cheers!
Marcel