Jouw klant heeft hulp nodig!

Met wat jij doet maak je dromen waar voor jouw ideale klant. Tenminste, als jouw ideale klant zijn dromen volgt..

Want vaak is die droom precies dat. Een droom.

Er zijn zoveel momenten op weg naar die droom waarin we ons kunnen laten afleiden door alles wat er om ons heen gebeurt. En eigenlijk is dat (stiekem) misschien ook wel fijn want het realiseren van de droom kost geld, tijd of moeite en waarschijnlijk alle drie.

We willen wel de transformatie maar willen we ook veranderen?

Dus in plaats van nu die knoop door te hakken en een stap te zetten vinden we excuses: De kinderen moeten eigenlijk eerst naar bed. Ik denk er nog even over na. Hé een appje, daar moet in even op reageren. Wat, is het al zo laat?

Als je mensen wilt helpen om hun droom te realiseren zul je ze moeten helpen.

Een aankoop is een enkele keer misschien impulsief maar meestal is het een proces. Mensen hebben iemand nodig die ze (vriendelijk) helpt om dat proces goed te doorlopen.

Verwacht op geen enkel punt in dit proces initiatief van de klant. Ieder beslismoment is een potentieel afhaakmoment. Jij hebt daarin een belangrijke rol. Houd je klanten op koers, wees een leider.

En voel je niet bezwaard. Mensen willen graag geleid worden.

Ken jij de stappen in het proces? Leid jij jouw klanten naar hun droom? Of wacht je af wie er zelf in actie komt en laat je veel waarde (voor jou en voor je klant!) op tafel liggen?

Groeten,

Marcel

P.S. Wil je een keertje sparren hoe dit werkt voor jouw klanten? Plan dan vrijblijvend een Gratis ‘Morgen Meer Klanten Strategiegesprek’ in met mij. Dan kijk ik graag even met je mee en help ik je op weg. Via de link hieronder kom je rechtstreeks in mijn agenda.

Plan direct een Gratis Strategiegesprek in met Marcel.