O.M.G. Je hebt op de Timetravel knop gedrukt!!

Je vliegt door het ruimte-tijd continuüm en landt op precies dezelfde plek als waar je bent vertokken.

Alleen zijn we 24 uur verder. Je hoort een zachte *pling*

YOU’VE GOT MAIL!! 😉

YES! je hebt nu het OAOAO plaatje helemaal compleet

Je hebt de afgelopen dagen via mijn mailtjes de complete Meer Klanten Cursus kunnen volgen. Ik heb nu kennis gemaakt met alle stappen van OAOAO.

En wat je hiermee hebt gekregen is een compleet framework voor het uitwerken van jouw eigen Meer Klanten Strategie. Ik heb je nu kort verteld hoe je een krachtig marketing fundament creëert. En hoe je via OAOAO die klanten binnen hengelt.Volg de stappen en vul ze in met activiteiten die bij jou passen. Hou je aan de volgorde en het gaat stromen in je praktijk.

Hier heb je nog 1 keer het overzicht van de stappen naar een volle praktijk:

Belangrijk om je te realiseren: Houd bij het implementeren van deze stappen de juiste volgorde aan. Iedere nieuwe stap die je toevoegt gaat waarde toevoegen en meer klanten opleveren.

1. Opvallen

Het is essentieel dat je aanwezig bent daar waar jouw doelgroep zich bevindt. En dat je zorgt dat je je onderscheidt van al die andere coaches. (hier zijn strategieën voor)

2. Aantrekken

Ik heb je uitgelegd dat je pas aan iemand kan verkopen wanneer ie er zelf klaar voor is. En de meeste (98%) zijn dat niet.. Dus je wil mensen een beetje helpen om daar wel te komen. Daarvoor moet je een relatie opbouwen. Maar voordat je dat kunt doen zul je moeten weten met wie je die relatie wil opbouwen en heb je contactgegevens nodig. Je wil dat jouw potentiele klant even zijn hand opsteekt. Hiervoor gebruiken we een zogenaamde leadmagneet. (hier zijn strategieën voor)

3. Opwarmen

Nu gaat het spel echt beginnen want je weet nu wie potentieel met jou zou willen werken. Opwarmen gaat over het daadwerkelijk opbouwen van de relatie. Hierin zijn 2 dingen essentieel: Inspelen op het VERLANGEN en werken aan VERTROUWEN. Want die 2 elementen zijn nodig voordat iemand klaar is om met jou te starten. (hier zijn strategieën voor)

4. Aanbieden

Mensen vinden het lastig om zelf de eerste stap te zetten en daarom moet je ze een beetje helpen. Wacht niet totdat mensen bij je komen vragen of ze iets van je mogen kopen. Nee, biedt het (op het juiste moment) actief aan. En wel op zo’n manier dat het heel aantrekkelijk wordt om JA te zeggen. (hier zijn strategieën voor)

5. Opvolgen

De meeste mensen die jij iets gaat aanbieden zullen helaas geen JA zeggen. De meeste mensen zeggen NEE. Of ze reageren niet. Dat betekent niet dat ze geen JA willen zeggen. Dat betekent meestal dat ze (nog) geen JA durven zeggen. En dus hebben ze nog een beetje hulp nodig. Het is dus aan jou om te zorgen dat door een goede opvolging ze uiteindelijk toch bij de JA komen die ze heel graag willen geven. (hier zijn strategieën voor)

En natuurlijk willen ze heel graag JA zeggen. Want jij kunt ze helpen om een heel waardevolle transformatie te maken. Dat wil iedereen! (hier zijn strategieën voor)

↓ En als je dit allemaal goed doet..

Dan komen de klanten en de €€€

Als je dit proces goed snapt is het supersimpel. En het mooie is. Heel veel van de strategieën kun je automatiseren zodat je er straks nauwelijks nog werk aan hebt. Dan heb je letterlijk een KLANTENMACHINE voor je praktijk. En kun jij doen waar je van houdt. Mensen helpen.

Hoe zou het zijn als je mijn hulp krijgt bij het uitwerken van deze strategie en precies leert hoe dit allemaal werkt voor jou?

Ik help je heel graag. Sterker nog ik heb daar een heel mooi traject voor ontwikkeld.

Ik noem dit de Ontspannen Ondernemen Academy. En omdat jij helemaal hier bent gekomen en alle stappen van OAOAO hebt doorlopen kun jij daar met een hele fijne korting aan meedoen.

Tenminste… als je jouw kortingscode goed hebt bewaard..

Weet je nog dat ik je toen je de eerste keer kon tijdreizen die kortingscode heb gegeven ter waarde van € 802,-

Die heb je toch wel bewaard mag ik hopen?????

Want dit is het moment dat je deze kunt inwisselen. En vanaf dit moment is deze code precies 30 dagen geldig.

Heb je de code niet bewaard?? Vette pech voor jou!!

Haha, nee hoor. Geen zorgen. Ik laat je echt niet zomaar vallen. Je hebt deze hele reis met mij gemaakt dus je hebt die korting zelf verdient.

Dit is hoe het werkt:

Vul via het formuliertje hieronder jouw gegevens in en je ontvangt alsnog  automatisch jouw persoonlijke kortingscode. Let op! Deze code is eenmalig te gebruiken en 30 dagen geldig*.

Na het invullen van het formulier word je automatisch doorgestuurd naar de pagine met meer informatie over de Ontspannen Ondernemen Academy. Op deze pagina kun je je aanmelden en ook direct je actiekorting claimen met je kortingscode.

 *Deze code is niet te gebruiken in combinatie met andere actiekortingen

Claim hier vrijblijvend je kortingscode van € 802,-

voor de Ontspannen Ondernemen Academy

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Na je aanvraag ontvang je je persoonlijke code in je mailbox en wordt je direct doorgestuurd naar de informatiepagina van de Ontspannen Ondernemen Academy. Het aanvragen van de code verplicht je tot niets. Dit is een speciaal extra kadootje voor het feit dat je me al zo lang trouw hebt gevolgd

En behalve deze volledige cursus heb ik je via mijn Timetravel machine ook heel veel extra waardevolle kadootjes gegeven.

Maar ik weet natuurlijk niet of jij iedere keer op de knop hebt gedrukt.. Dus misschien heb je wel wat waardevolle giften laten liggen…

Dat zou zonde zijn dus ik geef je nog even een overzichte van alle giften zodat je die alsnog even kunt oppikken.

Kadootje 1: Mijn meest effectieve strategie voor het aantrekken van nieuwe coaching klanten

Als je deze hebt gemist dan moet je hier zeker nog even naartoe. Ik leer je hoe je meer klantgesprekken krijgt en hoe je meer klanten uit dit soort gesprekken haalt. Ik noem het Mijn Krachtige Kennismaking.

Kadootje 2: De Mindset Hacks die het verschil maken

Succes is voor 85% Mindset. Ik leer je het verschil tussen de ‘hunkercoach’ en de ‘Impactcoach’. Plus ik demonstreer hoe je al jouw innerlijke blokkades overwint en de Meer Klanten MIndset aanneemt.

Kadootje 3: Een messcherpe doelgroep

Heb je moeite om een goede niche te vinden? Weet je niet wie je ideale klant is? In 60 minuten heb jij je eigen ideale doelgroep gekozen met behulp van mijn speciale 60 minuten doelgroepkiezer. Plus, met mijn template voor het uitwerken van jouw ideale klant ga jij straks alleen nog maar werken met de allerleukste klanten die ook graag extra betalen om door jou geholpen te worden.

Kadootje 4: Tien krachtige argumenten waarom jouw potentiele klant met jou moet gaan werken

Jij snapt heel goed dat door te werken met een coach je vele malen sneller het gewenste resultaat bereikt. Maar hoe ga je dat jouw potentiele klant duidelijk maken? Leg dit overzicht naast je neer elke keer als je een gesprek voert met een potentiele klant. En voed je klant met alle redenen waarom het slim is om het niet alleen te doen.

Kadootje 5: Meer websitebezoeker en meer klanten door meer zichtbaarheid

Er zijn in Nederland meer dan 100.000 coaches. Als jij wil dat klanten voor jou kiezen moet je een beetje je best doen om op te vallen. En dat begint met zorgen dat je niet precies hetzelfde doet als al die andere 100.000 coaches!! Wat je wel moet doen?

Hier vind je de tools en de tips!

Kadootje 6: Overleven als coach in een overvolle coaching markt

De coachingmarkt wordt voller en voller. In deze videoles van slechts 8 minuten laat ik je zien hoe je hieraan kunt ontsnappen.

Kadootje 7: Alles wordt makkelijker als je het samen doet!

Dat in je eentje aanrommelen is helemaal nergens voor nodig. Want er is een prachtige plek waar je gelijkgestemde coaches kunt vinden die net als jij aan het uitvogelen zijn hoe ze meer klanten kunnen vinden. Join de Meer Klanten voor Coaches Community.

Plus: iedere maand gratis live marketingadviezen van ondergetekende.

Kadootje 8: CASE STUDY €15.000,- omzet binnen 1 maand en daarna doorlopend een volle praktijk..

Wat ik hier voor je heb is de koning van alle kadootjes!!

Want ik ga je in onderstaande video precies vertellen hoe ik binnen 1 maand €15.000 omzet binnenhaalde met een gloednieuwe strategie. En die strategie kun je gewoon van mij kopiëren.

Benieuwd wat je verder nog van mij kan verwachten?

Fantastisch!! Dan lees je lekker de volgende mail in de Morgen Meer Klanten Cursus. Want deze zit nu in je mailbox.