O.M.G. Je hebt op de Timetravel knop gedrukt!!

Je vliegt door het ruimte-tijd continuüm en landt op precies dezelfde plek als waar je bent vertokken.

Alleen zijn we 24 uur verder. Je hoort een zachte *pling*

YOU’VE GOT MAIL!! 😉

Wat houdt jou tegen? Waarom groeit je praktijk niet zoals je wil?

In de e-mail die je net hebt gelezen vertelde ik je over Anette. En hoe zij zichzelf in de weg zat. Door de druk die ze zichzelf oplegde. En ik vertelde je over mijn eigen blinde vlek en het faillissement van mijn eerste serieuze onderneming.

Dat waren triggers die mij op een volledig nieuw pad hebben gezet. Een pad dat wel eens mega waardevol voor jou kan zijn.

Ik werk al jaren met zowel startende als zeer ervaren coaches aan hun marketing. En in beide categorieën zag ik meer en minder succesvolle praktijken ontstaan. Ik leerde al mijn coaches vergelijkbare strategieën maar ik zag niet overal vergelijkbare resultaten.

Bij sommige coaches vloog de omzet door het dak. En sommige coaches bleven hangen op de eerste verdieping.

Het is mijn doel om de allerbeste marketingresultaten te realiseren voor mijn klanten. Ik wil dat al mijn klanten minimaal zo succesvol worden als ikzelf.

Maar ik moet heel eerlijk zijn. In de beginjaren lukte dit niet bij al mijn klanten. En dat frustreerde mij enorm. Ik kreeg er ook niet echt vat op.

Ik ontwikkelde en testte honderden marketing strategieën. Ik was ervan overtuigd dat ik gewoon nog niet voor elke klant de juiste strategie had gevonden.

De resultaten bleven hetzelfde..

Een dood spoor. Wat kon ik nu nog meer proberen. Waren het gewoon slechte ondernemers? Kansloze prutsers die nooit een succesvolle praktijk zullen hebben?

Nee natuurlijk niet. Ik zocht alleen niet op de goede plek. Ze hadden iets anders nodig dan ik ze gaf.

De oplossing diende zich aan vanuit een totaal onverwachte hoek.

Ik ontdekte dat een groot deel van de coaches niet vastlopen op te weinig kennis van strategie. Nee ze lopen vast omdat tegen hun eigen interne blokkades aanlopen.

…Ze willen wel…

…Ze proberen van alles…

…Maar op de een of andere manier wil het maar niet gaan stromen…

En 9 van de 10 keer hebben ze zelf geen idee wat het precies is dat ze tegenhoudt. En hoe ze hier doorheen kunnen breken.

En omdat ik niet wil dat dit ook bij jou gebeurt ontwikkelde ik een gratis masterclass waarin ik je precies vertel hoe je die blokkades herkent en hoe je ze opruimt. Voor eens en voor altijd.

Want ik ben hier ongelooflijk diep in gedoken en weet inmiddels precies hoe je dit moet aanpakken.

Als jij al van alles hebt geprobeerd maar het wil gewoon nog niet stromen in je praktijk. Of als je worstelt met innerlijke blokkades. Dan is dit hoogstwaarschijnlijk jouw grote doorbraak.

In de masterclass ‘De Meer Klanten Mindset’ leg ik je precies uit hoe jij meer klanten kunt aantrekken. Niet door iets anders te DOEN. Nee. Simpel door iets anders te DENKEN.

Benieuwd wat je verder nog kunt verwachten in deze cursus?

Fantastisch!! Dan lees je lekker de volgende mail in de Morgen Meer Klanten Cursus. Want deze zit nu in je mailbox.