O.M.G. Je hebt op de Timetravel knop gedrukt!!

Je vliegt door het ruimte-tijd continuüm en landt op precies dezelfde plek als waar je bent vertokken.

Alleen zijn we 24 uur verder. Je hoort een zachte *pling*

YOU’VE GOT MAIL!! 😉

Maar lees dit eerst!

Je bent nog een beetje duizelig want dit is je eerste tijdsprong ooit. Je kijkt beduust om je heen en vraagt je af wat er zojuist is gebeurd.

Maak je geen zorgen. Je omgeving heeft niets gemerkt. Alles draait door alsof er niets is gebeurd. Het enige verschil is te zien in je mailbox.

Elke keer als jij een tijdsprong maakt gebeuren er 2 dingen:

  1. Je beland hier.. In mijn schatkamer waar ik je zal overladen met waardevolle giften en ongelooflijke aanbiedingen. Op weg naar een altijd volle praktijk.
  2. De mail die ik je normaal morgen pas zou sturen vind je nu direct in je mailbox. Hierdoor versnel je jouw gratis meer klanten training en ga je nog sneller leren hoe die klantmachine voor jou werkt. Hoe snel wil jij nieuwe klanten?

En wellicht denk je nu.. Maar wat nu als ik niet die e-mail eerder wil ontvangen. Moet ik dan niet op de Timetravel link drukken..

Jazeker wel! Want anders mis je al mijn waardevolle extra’s. Hier in de schatkamer. Hier vind je freebees, tips, voordelen en kansen die je in de ‘normale wereld’ nooit gaat tegenkomen.

In normale mensentaal betekent dit dat elke keer als je op de Timetravel link klikt wordt krijg je toegang tot een pagina op mijn website die je verder nergens vindt.

En dit zijn de pagina’s waar ik mijn meest waardevolle schatten met je deel.

Hier is jouw eerste waardevolle gift

Mijn eerste gift aan jou tijdens onze reis door de tijd is een gratis webinar. Hier leer ik je mijn meest effectieve strategie voor het aantrekken van nieuwe klanten. Ik noem deze strategie mijn Krachtige Kennismaking. En hoe toepasselijk is dat. Ik kan me geen mooiere en geen waardevollere kennismaking met jou voorstellen.

Ja. Ik heb je eerder over dit webinar verteld. Maar er zijn altijd mensen die een kans niet direct de eerste keer op waarde schatten. Of die gewoon even de aandacht er niet bij hebben. Dus heb je je nog niet aangemeld? Lees dit even heel aandachtig door.

In dit webinar ga ik je leren hoe je:

  • Een volle agenda krijgt
  • Veel meer gesprekken gaat krijgen met potentiele klanten
  • En hoe je van deze potentiële klanten betalende klanten maakt

De investering is iets meer dan een uurtje van je tijd. En verder niets.

Hoezo zou je die kans niet pakken?

Dus meld je snel nog even aan. Ik maak het makkelijk voor je. Klik gewoon op de link hieronder en alles wijst zich vanzelf. Tot snel!

Maar dat is natuurlijk nog niet alles!!

Want misschien had je je al aangemeld voor het webinar.. En dan wil je hier natuurlijk niet met lege handen laten staan. En daarom heb ik voor jou een kado van € 803,- (ACHTHONDERD EN DRIE EURO).

Dit is hoe het werkt:

Ergens in de toekomst ga ik jou iets aanbieden dat je niet wil laten liggen. Omdat dat jouw leven op een positieve manier volledig op zijn kop gaat zetten.

En nu denk je misschien.. Ja ergens in de toekomst. Wanneer is dat dan.

Nou dat hangt helemaal van jou af. Hoe snel jij klaar bent om deze gift te ontvangen. (En hoe vaak jij een tijdsprong gaat maken via de Timetravel knop in mijn e-mails.)

Maar als dat moment gekomen is dan kun jij € 803,- van mij ontvangen. Door mij het geheime wachtwoord te geven. Dit wachtwoord is alleen te vinden in deze schatkamer. Nergens anders.

En ik laat de beslissing helemaal bij jou maar als je niet het risico wil lopen dat je straks spijt hebt. En alsnog het volle pond moet betalen. Dan zou ik zorgen dat je het pasword bekijkt, opschrijft en ergens goed bewaard.

Geloof me je zal niet de eerste zijn die zich de haren uit de kop trekt van spijt..

Benieuwd wat je verder nog kunt verwachten in deze cursus?

Fantastisch!! Dan lees je lekker de volgende mail in de Morgen Meer Klanten Cursus. Want deze zit nu in je mailbox.