O.M.G. Je hebt op de Timetravel knop gedrukt!!

Je vliegt door het ruimte-tijd continuĆ¼m en landt op precies dezelfde plek als waar je bent vertokken.

Alleen zijn we 24 uur verder. Je hoort een zachte *pling*

YOU’VE GOT MAIL!! šŸ˜‰

Meer websitebezoeker en meer klanten door meer zichtbaarheid

Er zijn in Nederland meer dan 100.000 coaches. Als jij wil dat klanten voor jou kiezen moet je een beetje je best doen om op te vallen. En dat begint met zorgen dat je niet precies hetzelfde doet als al die andere 100.000 coaches!!

Wat je wel moet doen?

Stap 1: Aanwezig zijn waar jouw potentiƫle (lees: ideale) klanten samenkomen

Stap 2: Regelmatig iets van je laten zien en horen (dat aansluit bij hun behoeften)

Stap 3: Zorgen dat je op een authentieke manier jezelf onderscheidt van al die andere coaches (durf jezelf echt te laten zien)

Kortom: Opvallen!

Ik krijg regelmatig van mijn klanten de vraag. Ja maar wat moet ik dan zeggen? Wat zal ik daar dan delen? Wat is dan waardevolle content? Hoe moet ik opvallen?

En misschien herken jij dat ook wel. Je weet dat je meer zichtbaar moet zijn. Maar je weet niet precies weet wat je dan moet posten. Of je begint heel enthousiast maar merkt dat het lastig is om dit ook vol te houden.

En precies daarom ontwikkelde ik exclusief voor mijn klanten mijn Social Media Kit.

Ik deel de strategieƫn die echt werken en ideeƫn waardoor je nooit meer zonder inspiratie zit. Met deze kit wordt het heel simpel om strategisch en consistent te werken aan je zichtbaarheid.

In deze Toolkit vind je een digitale planner om consistent aanwezig te zijn op het Social Media platform van jouw keuze. PLUS een inspiratiegids met mijn meest waardevolle ideeƫn voor jouw eigen Social Media posts. Hiermee kun je gegarandeerd makkelijk een jaar vooruit.

Met deze hulp bespaar je jezelf honderden uren aan denk- en schrijfwerk en weet je precies wat je WEL en ook wat je ZEKER NIET moet posten.

Het is ook een beetje mijn ā€˜Geheime Toolkitā€™ want ik deel deze normaal alleen met mijn vaste klanten.

En ondanks dat ik zelf tientallen uren heb geĆÆnvesteerd om dit te maken. En hier makkelijk een paar honderd euro voor zou kunnen vragen. Mag jij deze meepakken voor een fractie van dit bedrag.

Deze complete Social Media Kit verkoop ik normaal voor ā‚¬Ā 147,- maar hier in mijn schatkamer mag je deze nu eenmalig meenemen voor slechts ā‚¬ 27,-.

Dit is exact de prijs van een een gemiddeld etentje voor 2 personen.. bij de plaatselijke MC Donalds.. Dus als jij je praktijk serieus neemt. En een volle praktijk waardevoller vindt dan een dubbel Big Mac menu. Dan is dit dus echt een no-brainer. Dan mag je dit eigenlijk niet laten liggen.

Dit is wat de Social Media Kit jouw oplevert

  • Social Media strategieĆ«n die werken voor coaches en die klanten opleveren!
  • Overzicht en consistentie in je online zichtbaarheid (dankzij de online planner)
  • Nooit meer een gebrek aan inspiratie of ideeĆ«n voor je Social Media Posts

Nu voor maar ā‚¬ 27,-

+ BONUS (gratis training):Ā En omdat ik er een gewoonte van maak om ogelooflijk veel waarde weg te geven ontvang je, als extra, ook mijn online training voor het succesvol creĆ«ren en verkopen van een hoog geprijsd coaching aanbodĀ gratisĀ bij deze Media Kit.

Nee, ik heb liever een dubbel Big Mac menu dan meer klanten voor de praktijk. Klik hier voor de thuisbezorgservice.

Benieuwd hoe het verder in elkaar zit met dat OAOAO systeem?

Fantastisch!! Dan lees je lekker de volgende mail in de Morgen Meer Klanten Cursus. Want deze zit nu in je mailbox.