O.M.G. Je hebt op de Timetravel knop gedrukt!!

Je vliegt door het ruimte-tijd continu√ľm en landt op precies dezelfde plek als waar je bent vertokken.

Alleen zijn we 24 uur verder. Je hoort een zachte *pling*

YOU’VE GOT MAIL!! ūüėČ

Dit is de laatste halte in jouw Timetravel avontuur

Je hebt de reis met mijn unieke Timetravel machine voltooid.

Maar ik weet natuurlijk niet of jij iedere keer op de knop hebt gedrukt.. Dus misschien heb je wel wat waardevolle giften laten liggen…

Dat zou zonde zijn dus ik geef je nog even een overzichte van alle giften zodat je die alsnog even kunt oppikken.

Kadootje 1: Mijn meest effectieve strategie voor het aantrekken van nieuwe coaching klanten

Als je deze hebt gemist dan moet je hier zeker nog even naartoe. Ik leer je hoe je meer klantgesprekken krijgt en hoe je meer klanten uit dit soort gesprekken haalt. Ik noem het Mijn Krachtige Kennismaking.

Kadootje 2: De Mindset Hacks die het verschil maken

Succes is voor 85% Mindset. Ik leer je het verschil tussen de ‚Äėhunkercoach‚Äô en de ‚ÄėImpactcoach‚Äô. Plus ik demonstreer hoe je al jouw innerlijke blokkades overwint en de Meer Klanten MIndset aanneemt.

Kadootje 3: Een messcherpe doelgroep

Heb je moeite om een goede niche te vinden? Weet je niet wie je ideale klant is? In 60 minuten heb jij je eigen ideale doelgroep gekozen met behulp van mijn speciale 60 minuten doelgroepkiezer. Plus, met mijn template voor het uitwerken van jouw ideale klant ga jij straks alleen nog maar werken met de allerleukste klanten die ook graag extra betalen om door jou geholpen te worden.

Kadootje 4: Tien krachtige argumenten waarom jouw potentiele klant met jou moet gaan werken

Jij snapt heel goed dat door te werken met een coach je vele malen sneller het gewenste resultaat bereikt. Maar hoe ga je dat jouw potentiele klant duidelijk maken? Leg dit overzicht naast je neer elke keer als je een gesprek voert met een potentiele klant. En voed je klant met alle redenen waarom het slim is om het niet alleen te doen.

Kadootje 5: Meer websitebezoeker en meer klanten door meer zichtbaarheid

Er zijn in Nederland meer dan 100.000 coaches. Als jij wil dat klanten voor jou kiezen moet je een beetje je best doen om op te vallen. En dat begint met zorgen dat je niet precies hetzelfde doet als al die andere 100.000 coaches!! Wat je wel moet doen?

Hier vind je de tools en de tips!

Kadootje 6: Overleven als coach in een overvolle coaching markt

De coachingmarkt wordt voller en voller. In deze videoles van slechts 8 minuten laat ik je zien hoe je hieraan kunt ontsnappen.

Kadootje 7: Alles wordt makkelijker als je het samen doet!

Dat in je eentje aanrommelen is helemaal nergens voor nodig. Want er is een prachtige plek waar je gelijkgestemde coaches kunt vinden die net als jij aan het uitvogelen zijn hoe ze meer klanten kunnen vinden. Join de Meer Klanten voor Coaches Community.

Plus: iedere maand gratis live marketingadviezen van ondergetekende.

Kadootje 8:¬†CASE STUDY¬†‚ā¨15.000,- omzet binnen 1 maand en daarna doorlopend een volle praktijk..

Wat ik hier voor je heb is de koning van alle kadootjes!!

Want ik ga je in onderstaande video precies vertellen hoe ik binnen 1 maand ‚ā¨15.000 omzet binnenhaalde met een gloednieuwe strategie. En die strategie kun je gewoon van mij kopi√ęren.

Benieuwd wat je verder nog van mij kan verwachten?

Heel veel! Want ik blijf doorlopend waarde delen met mijn trouwe vrienden en volgers op mijn mailinglijst. Hopelijk tot snel!