Hier ben ik trots op! (wat een toppers)

Door te werken met de methode van Marcel heb ik een constante stroom klanten gekregen. Naast de constante stroom klanten heeft Marcel mij ook nieuwe inzichten gegeven over ondernemerschap, marketing en de rol hiervan in het gehele klantproces.

Jeroen Rensel

Carrièrecoach voor managers

Wil je jouw coachpraktijk laten floreren. Dan moet je bij Marcel zijn. Ik heb aanzienlijk meer aanvragen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek…en ja, daar komen natuurlijk ook nieuwe coachtrajecten uit voort.

Marco Rongen

Holistisch carrièrecoach

Ik begon met zoiets van welke tactiek moet ik nou gebruiken? Nou, dat heb ik in de Masterclass dus echt wel geleerd. Dat werd ook heel mooi opgebouwd. Je moet echt aan de bak!

Dianne Troquay

Compassend Coachen

Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. Tijdens de Masterclass zijn bij mij heel veel kwartjes gevallen. Marcel weet waar hij het over heeft en is echt een expert op dit gebied.

Ellen de Kort

Coach en Stem

Deze Masterclass heeft ontzettend veel voor mij veranderd. Ik had dit veel eerder moeten doen. Alles is heel logisch opgebouwd, wat voor mij heel fijn is. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Gitty U'Ren

Balans Coach Amersfoort

Ik ben heel positief over het traject Ontspannen Ondernemen. Ik heb heel veel kennis opgedaan van iets waar ik eigenlijk nooit mee bezig was. Een duidelijke training die echt houvast bij mij heeft gegeven.

Arno Peters

Arno Peters Coaching

Ik vond het echt een geweldig traject. Ik ben altijd op zoek hoe dingen zo eenvoudig mogelijk kunnen. In de lessen werd het allemaal zo duidelijk neergezet. Stapje voor stapje, een heel duidelijk verhaal met duidelijke opdrachten.

 Ik zou dit traject absoluut aanbevelen omdat het gewoon werkelijk helpt om ontspannen te leren ondernemen. Waarom zou je het niet doen het is het gewoon waard.

Bernard Slofstra

Ontspanningscoach, Stembevrijder, Docent zang/piano

Dikke aanrader! Het is even hard werken maar het gaat al steeds meer op ontspannen ondernemen lijken.

Patricia Grasman

Biowell Vitality Coaching

Pas achteraf, besefte ik de gouden eieren die hij had uitgedeeld. Ik beveel Marcel van harte aan.

Jessica Larive

Power Mentor

Als je al een tijdje bezig bent zonder resultaat dan helpt deze cursus enorm. Marcel geeft je een stappenplan wat je moet doen en hoe je je rendement verhoogt.

John de Jong

stresscoach voor ICT-ers

Als je echt serieus met je praktijk aan de slag wil en een plan wil maken dan werkt het gewoon. Dan moet je het gewoon doen.

Josien Hanewald

Coach en Mediator

Ik heb veel waardevolle inzichten opgedaan en werd enorm gemotiveerd om wat je leert ook direct toe te passen. Echt een verrijking als je je praktijk wil opstarten of uitbreiden.

Cora Post

Goud Seniorencoaching

Ik ben echt weer een nieuwe groeifase ingegaan. Heel waardevol. De begeleiding van Marcel was heel prettig. Ik zou het zeker aanbevelen.

Arda Joppe

De Bedrijfsvitalist

Werken met Marcel is superleuk en leerzaam. Ik heb het direct aangeraden aan een bevriende coach en blijf dat ook zeker doen.

Anneke Nijland

Annenij voor Inzicht