fbpx

Masterclasses

Jij bent ondernemer en je wil jouw marketing naar een nieuw niveau brengen?

Kies de Masterclass die bij jou past.

Ontspannen Ondernemen

Samen met een kleine groep slimme ondernemers werken aan het slimmer inrichten van je marketing. Masterclasses plus Mastermind goep.

In 70 dagen je bedrijf zo inrichten dat er doorlopend voldoende klanten komen. Op een ontspannen manier. Zonder dat jij hoeft te jagen. 5 kennissessies, 3 FAQ sessies en onbeperkt sparren met collega ondernemers.

Personal Coaching

Wil je liever dat ik jou 1-op-1 begeleid om jouw marketing next-level te maken?

Hoe waardevol zou het voor je zijn als jouw bedrijf snel door kan groeien naar het volgende niveau. Als je met minder moeite meer klanten binnenhaalt en het financieel allemaal een stuk makkelijker gaat worden? Wat voor impact zou dit op jouw leven hebben? Hoeveel sneller en beter zou dit gaan als een succesvolle, ervaren ondernemer en marketing specialist jou hierbij een handje helpt? Ik reserveer ruimte in mijn agenda om enkele gemotiveerde ondernemers persoonlijk te coachen.

Alle Masterclasses worden persoonlijk gegeven en begeleid door marketing- en gedragsexpert Marcel Heinkens. Elke Masterclass staat garant voor een enorme dosis inspiratie en is gegarandeerd mindblowing!

“Technologies change, businesses change, markets change but human nature is a constant.”

– Josh Wolfe (co founder Lux Capital)