fbpx

Masterclasses

Jij bent ondernemer en je wil jouw marketing next-level maken?

Kies de Masterclass die bij jou past.

Behavioural Magic 2-daagse

Wat als jij een toverstaf zou hebben waarmee je moeiteloos van kijkers, kopers maakt?

Zo’n toverstaf bestaat natuurlijk niet. Maar wat als ik je zeg dat er principes en technieken zijn waarmee je het gedrag van je (potentiële) klanten zo krachtig kunt beïnvloeden dat je elke situatie naar jouw hand kunt zetten? Dat en meer leer je tijdens de Behavioural Magic 2-daagse.

Behavioural Magic incompany training

Wat als jullie team op alle fronten de concurrentie weet te verslaan?

Met de juiste kennis, de juiste houding en de juiste tools wordt ieder team een dreamteam. In slechts 1 dag leer ik jullie de belangrijkste principes voor het effectief beïnvloeden van gedrag. Op deze dag werken we aan een gezamenlijk begrip van de psychologische mechanismes die een rol spelen bij het maken van een (aankoop) beslissing. Je krijgt tools aangereikt die helpen om jullie campagnes en jullie boodschap onweerstaanbaar te maken.

Personal Coaching

Wil je liever dat ik jou 1-op-1 begeleid om jouw marketing next-level te maken?

Hoe waardevol zou het voor je zijn als jouw bedrijf snel door kan groeien naar het volgende niveau. Als je met minder moeite meer klanten binnenhaalt en het financieel allemaal een stuk makkelijker gaat worden? Wat voor impact zou dit op jouw leven hebben? Hoeveel sneller en beter zou dit gaan als een succesvolle, ervaren ondernemer en marketing specialist jou hierbij een handje helpt? Ik reserveer ruimte in mijn agenda om enkele gemotiveerde ondernemers persoonlijk te coachen.

Alle Masterclasses worden persoonlijk gegeven en begeleid door marketing- en gedragsexpert Marcel Heinkens. Elke Masterclass staat garant voor een enorme dosis inspiratie en is gegarandeerd mindblowing!

“Technologies change, businesses change, markets change but human nature is a constant.”

– Josh Wolfe (co founder Lux Capital)