fbpx

Masterclasses

Dus jij wilt jouw marketing next-level maken? Kies hier de Masterclass die het best bij jou past.

Next-level marketing?

Sinds het internet zijn er veel dingen veranderd. We hebben nieuwe en snellere communicatiekanalen, nieuwe en snellere distributiekanalen, social media, zoekmachines, chatbots, artificial intelligence. We zijn always connected en always available. Allemaal prachtige kansen voor marketeers.

De technische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op en de versnelling neemt alleen maar toe. Maar waar moet je als marketeer nou op inzetten? Facebook? Instagram? Google ads? SEO? Funnels? Customer Journeys? Content Marketing? Automation? Misschien wel LinkedIn? Of allemaal tegelijk? Brrr…

Relax!

Marketing gaat nog steeds gewoon over mensen!

Marketing gaat over het beïnvloeden van keuze- en koopgedrag. En dat gedrag wordt bepaald door precies dezelfde drivers als de afgelopen 100 of misschien wel 10.000 jaar. Als je dat snapt dan wordt het kiezen van de juiste kanalen en tools ineens een stuk minder spannend. krachtige marketing heeft niets te maken met tools of trucjes.

Krachtige marketing is gebaseerd op een diep begrip van de psychologische principes die ons gedrag beïnvloeden en de tactieken om deze kennis effectief in te zetten.

Dit zijn dezelfde principes en tactieken die de grootste illusionisten ter wereld gebruiken om ons werkelijk alles te laten geloven. Dit zijn de principes en tactieken waarmee organisaties zoals Bol.com en Booking.com groot zijn geworden en waardoor ze nu tot de meest succesvolle bedrijven ter wereld kunnen worden gerekend.

Dat noem ik Behavioural Magic! En dat is precies wat je in de Behavioural Magic Masterclasses gaat leren.

Behavioural Magic 2-daagse

Wat als jij een toverstaf zou hebben waarmee je moeiteloos van kijkers, kopers maakt?

Zo’n toverstaf bestaat natuurlijk niet. Maar wat als ik je zeg dat er principes en technieken zijn waarmee je het gedrag van je (potentiële) klanten zo krachtig kunt beïnvloeden dat je elke situatie naar jouw hand kunt zetten? Dat en meer leer je tijdens de Behavioural Magic 2-daagse.

Behavioural Magic incompany training

Wat als jullie team op alle fronten de concurrentie weet te verslaan?

Met de juiste kennis, de juiste houding en de juiste tools wordt ieder team een dreamteam. In slechts 1 dag leer ik jullie de belangrijkste principes voor het effectief beïnvloeden van gedrag. Op deze dag werken we aan een gezamenlijk begrip van de psychologische mechanismes die een rol spelen bij het maken van een (aankoop) beslissing. Je krijgt tools aangereikt die helpen om jullie campagnes en jullie boodschap onweerstaanbaar te maken.

Alle Masterclasses worden persoonlijk gegeven en begeleid door marketing- en gedragsexpert Marcel Heinkens. Elke Masterclass staat garant voor een enorme dosis inspiratie en is gegarandeerd mindblowing!

“Technologies change, businesses change, markets change but human nature is a constant.”

– Josh Wolfe (co founder Lux Capital)