Masterclasses

Jij bent zelfstandig coach en je hebt behoefte aan meer klanten voor jouw praktijk?

Kies hier de Masterclass die bij jou past.

Webinar Krachtige Kennismaking

Webinar Krachtige Kennismaking [GRATIS]

Meer afspraken en meer klanten voor jouw coachingpraktijk zonder te pushen of te verkopen.

Tijdens dit gratis webinar van 1 uur leer je een krachtige strategie waarmee je meer klanten verleid om een kennissmakingsgesprek bij jou te boeken. Én hoe je meer klanten overhoudt aan dit soort gesprekken.

Je hebt slecht 3 dingen nodig om van jouw kennismakingsgesprekken een echte klantmagneet te maken. Tijdens deze webinar/workshop ga je precies ontdekken en zelf ervaren hoe je dit kunt toepassen. Houd pen en papier bij de hand! Je gaat ze nodig hebben.

 

Webinar Krachtige Kennismaking

Online training Meer Klanten Mindset

Ontdekt het ultieme geheim van de meest invloedrijke coaches ter wereld. Waardoor jij ook meer impact maakt en magnetisch klanten aantrekt.

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom de ene coach een wachtlijst heeft en rustig 3 keer per jaar met de camper op vakantie gaat. Terwijl de andere coach – met dezelfde kwaliteiten – zich 24/7 afvraagt waar deze maand het geld voor de hypotheek vandaan moet komen?

Dat zou je misschien wel moeten doen als je bij die eerste groep wil horen! Coaches die ontspannen ondernemen en zakelijk succesvol zijn doen namelijk 1 ding consequent anders.

Ze DENKEN anders!

In deze training ontwikkel je een mindset die jou transformeert in een klantmagneet voor je eigen praktijk.

Masterclass Ontspannen Ondernemen

Master traject Ontspannen Ondernemen

In 70 dagen je business zo inrichten dat je doorlopend voldoende klanten aantrekt voor jouw coaching of (online) training. Zonder dat jij hoeft te jagen.

In deze Masterclass ga je aan de slag met coach Marcel en maximaal 7 andere deelnemers om een systeem te implementeren waarmee jij moeiteloos en doorlopend voldoende klanten aantrekt voor jouw praktijk.

De Masterclass bestaat uit 5 ochtendsessies (om de 14 dagen een sessie) waarin Marcel je stap voor stap leert wat je nodig hebt om succesvol klanten aan te trekken. Tussen de sessies door ga jij gericht aan de slag met de opdrachten. Hierbij word je begeleid door Marcel en krijg je steun en tips van de overige deelnemers. Na afloop weet je precies wat je moet doen om een continu stroom van klanten aan te trekken en heb je dit toegepast voor jouw praktijk.

Personal Coaching

Wil je liever dat ik jou 1-op-1 begeleid om jouw praktijk naar het volgende niveau te brengen?

Hoe waardevol zou het voor je zijn als jouw praktijk snel door kan groeien naar het volgende niveau. Als je met minder moeite meer klanten binnenhaalt en het financieel allemaal een stuk makkelijker gaat worden? Wat voor impact zou dit op jouw leven hebben? Hoeveel sneller en beter zou dit gaan als een succesvolle coach, ondernemer en marketing specialist jou hierbij een handje helpt? Ik reserveer ruimte in mijn agenda om enkele gemotiveerde coaches persoonlijk te begeleiden.

Alle Masterclasses worden persoonlijk gegeven en begeleid door marketing- en gedragsexpert Marcel Heinkens. Elke Masterclass staat garant voor een enorme dosis inspiratie en is gegarandeerd mindblowing!

“Technologies change, businesses change, markets change but human nature is a constant.”

– Josh Wolfe (co founder Lux Capital)