Online Programma

De MEER KLANTEN MINDSET voor coaches

BEHEERS JE GEDACHTEN – EN TREK 10X ZOVEEL KLANTEN AAN

Meer Klanten Mindset Materialen

Ontdek het ultieme geheim van de meest invloedrijke coaches ter wereld. Waardoor jij ook makkelijk 10 keer zoveel klanten aantrekt.

De Meer Klanten Mindset™ is een uniek online programma van 5 weken. Je ontdekt de exacte stappen naar een praktijk die stroomt met jouw ideale klanten.

 • Als je net begint als coach dan is dit de meest waardevolle start die je kunt maken. in 5 weken ontdek je hoe je je praktijk laat groeien terwijl jij meer en meer mensen gaat helpen.
 • Als je al een tijdje bezig bent maar je praktijk wil nog niet zo stromen dan gaat dit voor jou de grote ommekeer zijn. Ontdek hoe je klanten als een magneet naar je toe trekt op jouw eigen authentieke manier.

“IF YOU CHANGE THE WAY YOU LOOK AT THINGS, THE THINGS YOU LOOK AT CHANGE”

Dit is het grote verschil..

Heb jij je wel eens afgevraagd waarom de ene coach een wachtlijst heeft en rustig 3 keer per jaar met de camper op vakantie gaat. Terwijl de andere coach – met dezelfde kwaliteiten – zich 24/7 afvraagt waar deze maand het geld voor de boodschappen vandaan moet komen?

Dat zou je misschien wel moeten doen als je bij die eerste groep wil horen! Coaches die ontspannen ondernemen en zakelijk succesvol zijn doen 1 ding consequent anders.

Ze DENKEN anders!

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

– Michael Pilarczyk

Marcel Heinkens

Marcel Heinkens – Dè Marketing- en Mindset Coach voor Coaches

“PRAKTISCH STAPPENPLAN MET OEFENINGEN PLUS EEN BEETJE HULP VAN HET UNIVERSUM”

Als coach weet jij als geen ander dat de juiste Mindset essentieel is voor de groei en ontwikkeling van jouw coachee.

Dit is waar op elk terrein. Dat begint al met hoe je in het leven staat. Met positief denken bereik je meer dan met negatief denken. Maar positief denken alleen is niet genoeg als je op zoek bent naar een heel specifiek resultaat.

Als ondernemende coach heb je behoefte aan een heel specifiek resultaten en dus een heel specifieke mindset. Ik heb in de afgelopen 10 jaar een uitgebreide studie gedaan naar die elementen die impact coaches onderscheiden van hunker coaches. En de resultaten zullen je versteld doen staan. Het heeft NIETS te maken met harder werken. En het grootste obstakel is niet kennis of kunde.

Veel coaches worstelen in hun business. En het grootste obstakel is de manier waarop ze naar de wereld kijken. En hoe ze naar zichzelf en hun bedrijf kijken. En daarmee de gedachtes die ze hebben.

Wat als jij precies zou weten hoe je veel veel relaxter gaat ondernemen? Veel meer geld gaat verdienen. En veel meer klanten kunt gaan helpen?

En misschien geef je niks om geld of zakelijk succes. Wil je gewoon graag mensen helpen en impact maken. Denk dan hier eens over na. De coaches met de grootste impact.. dat zijn de coaches met het grootste bereik en de meeste klanten.

Als jij het lef hebt om open te staan voor nieuwe inzichten. Dan leer ik jou denken als een topcoach. Waardoor klanten aantrekken nooit meer een probleem zal zijn. Deal!

Nieuwe Mindset = Nieuwe Resultaten.

Dit ga je ontdekken:

 • Jouw verborgen marketing kracht.. Hoe je deze kracht vrij maakt in jezelf en loslaat op de wereld.
 • Hoe je coaching klanten aantrekt als een 1.000 watt elektromagneet.
 • 13 hardnekkige overtuigingen die de groei van jouw praktijk in de weg staan. En hoe je ze overwint.
 • De 2 noodzakelijke mindshifts om klanten aan te trekken als een magneet.
 • De allerbeste succes strategieën voor een ‘meer klanten mentaliteit’ (waarbij je gewoon jezelf kunt blijven).
 • Hoe je de wet van de aantrekkingskracht maximaal in lijn brengt met je marketing doelen.
 • + Het 5 minuten ochtendritueel dat werkelijk alles voor jou gaat veranderen.
Meer Klanten Mindset Materialen

Het Meer Klanten Mindset pakket met 6 online lesmodules, video’s, opdrachten, oefeningen, templates, visualisaties en affirmaties.

Als je nu aanmeldt voor de Meer Klanten Mindset ontvang je naast deze levensveranderende online training een aantal super waardevolle extra’s:

Ongelimiteerd Toegang tot het Online Programma

(Waarde € 875,-)

Het programma bestaat uit 6 opeenvolgende online lesmodules met informatieve en inspirerende video’s, opdrachten, oefeningen, templates, visualisaties en affirmaties.

Volg de modules en ontdek in 5 weken stap voor stap de geheimen van de High Impact Coach. En leef het leven van je dromen.

 • Je hoeft niets aan jezelf te veranderen.
 • Je hoeft geen nieuwe vaardigheid te leren.
 • Je hoeft alleen maar anders te kijken.

Altijd en overal beschikbaar en te doorlopen in je eigen tempo. Je kunt de video’s, de lessen en alle informatie terugkijken zo vaak als je wil.

v

BONUS: Maandelijks een Live 60 minuten Mastermind Call

(Waarde € 1.200,-)

Je krijgt toegang tot de maandelijkse Morgen Meer Klanten Mastermind. Stel vragen over de lessen die je nu volgt of over andere marketing gereateerde onderwerpen. Je ontvangt waardevolle feedback en tips van expert Marcel Heinkens.

Heb je zelf even geen vragen? Leer dan mee van de vragen die andere coaches hebben en groei als ondernemer en als coach.

BONUS: VIP Toegang Exclusieve Alumni Groep

(Waarde € 600,- per jaar)

Je krijgt VIP toegang tot de exlusieve Facebook groep voor deelnemers en alumni aan de Meer Klanten Mindset. Hier kun je al je vragen stellen en sparren met andere coaches.

Op dit platform ontstaan mooie contacten en groeien krachtige samenwerkingsverbanden. Verzeker je van een plekje tussen deze mooie groep coaches en ondernemers. Het leven wordt zoveel mooier en je praktijk zoveel krachtiger als je het samen doet en leert van elkaar.

Als lid van deze groep ontvang je korting op diverse producten (o.a. Masterclassses en Retreats) en er worden regelmatig exclusieve activiteiten georganiseerd voor de leden.

TIJDELIJKE ACTIEPRIJS:

De strategieen die je hier gaat leren zijn onbetaalbaar waardevol. Je zult een transformatie maken die alles in je leven en je business gaat veranderen. Doorloop de stappen en het zal gaan stromen in je praktijk zoals het nooit eerder heeft gedaan. Ik gun jou dit zo dat ik dit nu aanbiedt vooor een verwaarloosbaar klein bedrag. En alsof dat niet genoeg is krijg je mijn absolute garantie dat als je niet tevreden bent je simpelweg je geld terug krijgt.

€ 575

Er is geen reden om het niet te doen

Ik vind het belangrijk dat dit traject jou (veel) meer €€€ oplevert dan je ervoor betaalt. En daarom bied ik dit aan voor een bedrag dat in geen enkele verhouding staat tot wat het je oplevert. Mocht jij dit niet zo ervaren dan neem ik de volledige verantwoordelijkheid:

Dankzij de 100% tevredenheidsgarantie is deelnemen volledig risico-vrij. Probeer het 30 dagen uit en ben je niet tevreden stuur me een mailtje. Dan krijg je zonder lastige vragen je geld terug. De enige voorwaarde is dat je het wel probeert.  Alle downloads, tips en tools die je in die dagen hebt ontvangen mag je gewoon houden.

JOUW NIEUWE LEVEN START VANDAAG

Je toekomstige zelf zal je dankbaar zijn!

Wat is de volgende stap?

Direct toegang tot de Meer Klanten Mindset!

1. Meld je aan

Klik op de oranje aanmeldknop hieronder, kies je betaalmethode en vul het aanmeldformulier in.

2. Direct toegang

Je ontvangt een e-mail met je inloggegevens. Hiermee heb je direct toegang tot de exclusieve leeromgeving. PLUS alle Bonussen.

3. Bekijk de introductie

Jouw cursus staat al voor je klaar in de Academy. Je begint bij de introductie. In de video leg ik je precies uit hoe alles werkt. Je kunt gelijk aan de slag!

Ik ben Marcel - Marketing- en Mindset Coach

Ik ben Marcel - Marketing- en Mindset Coach

Al meer dan 23 jaar coach ik ondernemers (groot en klein) bij het aantrekken van klanten. En allemaal hebben ze dezelfde vragen. Waarom is het zo lastig om klanten te vinden? Waarom lukt het niet om mensen ja te laten zeggen op mijn aanbod?

Ik weet inmiddels heel goed waarom het veel ondernemers niet lukt. En het is echt geen rocket science.

Daarom heb ik er mijn levenswerk van gemaakt om de ondernemers waarmee ik het liefst werk (coaches en trainers) te helpen met deze vragen. Inmiddels bestaat de familie uit meer dan 1.600 coaches.

In deze Masterclass deel mijn grootste geheim. De Mindset waarmee je als coach klanten aantrekt als een 1.000 watt elektromagneet.

“Marcel weet waar hij het over heeft en is echt een expert op dit gebied”

Deze Masterclass heeft ontzettend veel voor mij veranderd. Ik had dit veel eerder moeten doen. Alles is heel logisch opgebouwd, wat voor mij heel fijn is. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Gitty U'Ren

Balans Coach Amersfoort

Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. Tijdens de Masterclass zijn bij mij heel veel kwartjes gevallen. Marcel weet waar hij het over heeft en is echt een expert op dit gebied.

Ellen de Kort

Coach en Stem

Ik begon met zoiets van welke tactiek moet ik nou gebruiken? Nou, dat heb ik in de Masterclass dus echt wel geleerd. Dat werd ook heel mooi opgebouwd. Je moet echt aan de bak!

Dianne Troquay

Compassend Coachen

Hoeveel investeer jij dit jaar in jouw persoonlijke groei?

Op welk vlak kun jij wel wat groei gebruiken?

Denk je dat je nog meer moet leren over hoe je klanten helpt? Of is het misschien NU tijd om te ontdekken hoe je (meer) klanten krijgt?

Zodat je meer mensen kunt helpen en echt impact maakt!

Eenmalige aanschaf vandaag instappen € 575

100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden = geld terug

Malmberg
Movir
ABN AMRO
Zwijssen
Passend Lezen
Het Kabinet