Gefeliciteerd! In je mailbox ontvang je zo de link naar jouw nieuwe E-Book

Jij hebt zojuist de eerste stap gezet om makkelijker klanten aan te trekken!

Er zijn zoveel coaches die alleen maar dromen van succes en nooit in actie komen.

Daarom heb ik besloten om jou hier éénmalig een uniek aanbod te doen

Hoe zou jij het vinden als ik jou persoonlijk laat zien hoe je een marketing machine maakt die continu nieuwe klanten levert?

Ik vertel je stap voor stap hoe mijn succesvolle Behavioural Marketing Model™ werkt.

Het Behavioural Marketing Model is hetzelfde model dat ik gebruik om mijn coaching klanten te helpen. En zij betalen mij hier minimaal € 3.000,- voor.

Door het toepassen van dit model trekken zij een constante stroom van nieuwe klanten aan. Dit model is de sleutel naar Ontspannen Ondernemen.

Dit is wat je krijgt:

Mijn complete Minicursus Behavioural marketing

Voor een belachelijk lage prijs. En zonder risico. Want als je niet tevreden bent betaal je helemaal niets!

In 3 video’s laat ik je exact zien hoe jij het Behavioural Marketing Model™ kunt toepassen voor jouw business.

Dankzij dit model leer je ontspannen ondernemen. Omdat je weet dat er continu klanten naar je toe komen.

Naast de waardevolle video’s ontvang je ook nog eens gratis 3 werkboeken om direct met het model aan de slag te gaan en je eigen marketing machine te bouwen.

Video 1: Hier leg ik je uit wat een ‘droomaanbod’ is en waarom dat al het verschil maakt. Met het werkboek ga je zelf aan de slag om je eigen droomaanbod te maken.

Video 2: Hier laat ik je uitgebreid de 5 stappen zien die je doorloopt om een klant te verleiden. En vertel ik waarom je soms juist wel direct een aanbod moet doen! Het werkboek leidt je hier weer stap voor stap doorheen.

Video 3: Hier ga ik dieper in op de psychologie achter het model en leg ik uit hoe jij het model optimaal inzet voor jouw business. Ook hier ga je mee oefenen in je werkboek.

Bonus:

Bovendien krijg je de mogelijkheid om na het afronden van de 3 modules al jou vragen te stellen in een online 1 op 1 sessie van 30 minuten met mij (ter waarde van €175,-).

Je kunt me echt alles vragen.

En dit aanbod kost jou vandaag geen honderden euro’s maar slechts het symbolische bedrag van €27,- (excl. BTW).

Dit is geen grap!

Dit is natuurlijk een bizar laag bedrag voor zoveel waarde. Ik weet zeker dat dit jou heel veel nieuwe klanten gaat opleveren. Stel je eens voor dat dit je slechts 5 nieuwe klanten zou brengen. Hoeveel heb je dan al extra verdiend?

Deze investering heb je in 5 minuten terug verdiend. Gegarandeerd.

Maar ik wil de drempel voor jou zo laag mogelijk houden. Want dit wil je niet missen! Daarom geef ik je ook een 100% niet tevreden geld terug garantie.

Als je niet 100% tevreden bent over de inhoud krijg je je volledige aankoopbedrag terug. Dus geen enkel risico voor jou.

Klik op de link en je kunt direct aan de slag. Als je niet direct tijd hebt, geen probleem. De video’s blijven zeker nog een heel jaar beschikbaar voor jou.

Voor slechts € 27,-

Alle materialen onbeperkte toegang. Aan de slag wanneer het jou uitkomt.

Let op! Dit is een eenmalig aanbod en komt niet meer terug.

 

Die € 27 is natuurlijk een no-brainer.

Maar als je twijfelt of wat ik je te vertellen heb wel waardevol genoeg is.

Dit is wat anderen erover zeggen:

Met zijn grote vakkennis en efficiënte, professionele en aimabele werkwijze, heeft hij een flinke boost kunnen geven aan onze projecten. Het was heel fijn om met Marcel samen te werken!

Marike Verschoor

Methode Adviseur

Marcel heeft oog voor detail terwijl hij je op de grote lijn blijft wijzen. Een zeer sterk strateeg met oog voor uitvoerbaarheid. Een geduldig mens die tegelijk hard vooruit wil. Een feest om mee samen te werken!

Marcella Hageman

Marketing en fondsenwerving

Marcel heeft mij erg goed geholpen bij het vormgeven van mijn eigen onderneming. Daarnaast waardeer ik Marcels rustige, directe en toch vriendelijke manier van werken enorm.

Anne van Lier

HBDI coach

Marcel heeft een zeldzame combinatie van een rustige uitstraling, analytische vaardigheden en tegelijkertijd doorpakken.

Vincent van der Meijs

Marketing Manager

Wil jij ook leren hoe je systematisch een constante stroom nieuwe klanten aantrekt?

Pak dan deze unieke kans om voor een belachelijk lage prijs het volledige Behavioral Marketing Model™ te leren. Klik op de link en ik stuur je alle informatie direct toe.