Ontspannen Ondernemen

9 t/m 12 juni 2022

Waaldijk 15 – prachtige training/retreat locatie in de natuur (Dreumel)

Inschrijven mogelijk

Retreat

Ontspannen Ondernemen

Leer met welke technieken jij 10 keer zoveel  klanten krijgt voor je praktijk. Terwijl je 4 dagen in de natuur geniet van de stilte en de zon.

Een  prachtige sprookjesachtige locatie. 4 hele dagen uit je dagelijkse beslommeringen (inclusief eten en overnachtingen). Een volledige marketingopleiding van dè marketing expert voor coaches. Stilte en rust, gezond en lekker eten. De allerbeste ingrediënten om jouw praktijk naar een nieuw niveau te tillen. Een extreem waardevolle investering in jezelf en je praktijk. Die voelt als een vakantie.

Jij hoeft je deze dagen nergens druk over te maken. Wij regelen alles!

maximaal 8 deelnemers

Status: beperkt beschikbaar

10x zoveel klanten voor jouw coaching praktijk terwijl jij 4 dagen in de natuur geniet van de stilte en de zon.

Klinkt dat als muziek in je oren? Lees dan even verder.

 

Stroomt het nog niet in je praktijk zoals je graag zou willen? Trek je nog niet voldoende (of niet de juiste) klanten aan? Dan wordt het tijd om aan de slag te gaan met je marketing. Want als er onvoldoende klanten zijn voelt dat allesbehalve ontspannen…

Als je dit niet aanpakt laat je heel veel geld op tafel liggen. Maar nog veel erger. Als het je niet lukt om klanten aan te trekken heeft dat grote impact op je zelfvertrouwen, je toekomst en je omgeving. Hoe langer je doormoddert, hoe moeilijker het wordt.

Je voelt dat je iets moet doen.

Maarja.. Wanneer ga je het dan ook echt doen. En hoe weet je wat je precies moet doen. Er zijn altijd 101 redenen om het nog even uit te stellen. Te druk.. Geen geld.. Hopen dat het vanzelf beter zal gaan..

Maar als jij niet in actie komt gaat er niets veranderen. Als je blijft doen wat je deed zul je krijgen wat je kreeg. En het probleem ‘geen geld’ wordt alleen maar groter als je langer wacht. Door te investeren in jouw marketing kennis kun je dit nu doorbreken. Dat is de enige manier.

Want marketing zorgt voor klanten. En klanten zorgen voor meer geld. Klinkt logisch toch. Je moet er alleen wel tijd voor vrijmaken. En dat werkt het beste als je even helemaal los komt van de waan van de dag.

Wat nou als je dit zou kunnen oplossen met een paar dagen lekker tot rust komen in de natuur? Met een groepje gelijkgestemde coaches. En de hulp en ondersteuning van dè marketing expert voor coaches. Zodat je zeker weet dat dit ook resultaten gaat opleveren. Daar heb je toch wel tijd voor?

Geen pusherige marketing of verkoperige praatjes. Nee marketing die bij jou past. Marketing op een eerlijke integere en vooral authentieke manier. Dat kan!

Dit gaat zo heerlijk worden. Daar wil je bij zijn.

Daarom dit heerlijke retreat

Tijdens dit retreat ga je heel ontspannen aan de slag met je business. Samen met een aantal gelijkgestemde coaches. Je gaat ontdekken WAT er nodig is om doorlopend klanten aan te trekken. WAAROM dat zo is. En we gaan dit direct toepassen op jouw praktijk. Ik ga jou hier persoonlijk 4 hele dagen lang – stap voor stap – bij helpen. Live. In alle rust op een geweldige locatie.

Zodat jij na deze 4 mooie en waardevolle dagen heerlijk ontspannen kunt gaan ondernemen! Je gaat naar huis met een opgeruimd hoofd en een strak plan voor je marketing. Klanten aantrekken wordt zoveel makkelijker voor je.

In de 5 Masterclasses leer je o.a.:

 • Mijn Ontspannen Ondernemen Methodehet stappenplan waarmee je als coach doorlopend klanten aantrekt op de automatische piloot.
 • De Meer Klanten Mindset™ die jou kracht en zelfvertrouwen geeft waardoor jij rust en controle krijgt in je praktijk (Business meets Buddha).
 • Hoe je een ‘droomaanbod’ maakt. Waarmee je jouw ideale klanten aantrekt als een magneet. En 10x meer gaat verdienen.
 • Hoe je een unieke positionering en zichtbaarheid in de markt realiseert. Waarmee je de concurrentie ver achter je laat.
 • De nr.1 formule voor het schrijven van krachtige teksten die gegarandeerd verkopen.
 • Hoe je van je website een krachtige verkoopmachine maakt.

Kortom. Je leert hoe je eindelijk de rust in je praktijk, en in je hoofd, brengt. Omdat er altijd voldoende klanten (en dus voldoende inkomsten) zijn.

Maar er is meer:

 • We hebben dagelijks een fijne meditatie om de dag te starten (onder leiding van een ervaren meditatie leraar)
 • We hebben ruim voldoende tijd om rustig aan de opdrachten te werken en ook nog te genieten van de rust en stilte
 • We bespreken onze blokkades en uitdagingen in een veilige omgeving met gelijkgestemde coaches
 • We gaan een mooie stiltewandeling maken
 • Er wordt iedere dag gezorgd voor heerlijk en gezond (vegetarisch) eten
 • Tijd voor jezelf om bijvoorbeeld even lekker te zwemmen in de zwemvijver
 • Gezellige avonden bij het kampvuur
 • Even helemaal weg uit de dagelijkse beslommeringen en de hectiek
 • … en nog meer mooie ontspannen verrassingen

Onze fantastische locatie

Bijkijk hier de trailer:

“Iedere dag fluitend aan het werk zonder de stress of er voldoende klanten komen.”

Wat gaan we behandelen:

Masterclass 1 Ontspannen Ondernemen

Marketing Mindset

De mindset die succes onvermijdelijk maakt. Al jouw blokkades gaan overboord. Business meets Buddha.

Resultaat: Totale rust en controle in je hoofd en in je business!

Masterclass 2 Ontspannen Ondernemen

Droomaanbod

Laserscherp beeld van jouw doelgroep en je aanbod. De weg naar een expert status.

Resultaat: een heldere doelgroep en een onweerstaanbaar aanbod!

Masterclass 3 Ontspannen Ondernemen

Het koopproces

Een tour door het hoofd van jouw ideale klant. En wat dit betekent voor jouw communicatie.

Resultaat: Volledig inzicht in alle marketing stappen!

Masterclass 4 Ontspannen Ondernemen

Klanten aantrekken

Zo komen klanten naar jou toe. Zonder te jagen. Alle essentiele stappen.

Resultaat: Onmisbare strategieen om jouw potentiele klanten in beeld te krijgen!

Masterclass 5 Ontspannen Ondernemen

Opwarmen, aanbieden, cashen

Zo maak je van een geinteresseerde klant een goed! betalende klant.

Resultaat: De meest effectieve strategieën waarmee je van kijkers kopers maakt!

Ik ben Marcel - Marketing- en Mindset coach

Ik ben Marcel - Marketing- en Mindset coach

Al meer dan 23 jaar help ik ondernemers en coaches met het aantrekken van klanten. En allemaal hebben de dezelfde vragen. Waarom is het zo lastig om klanten te vinden voor mijn praktijk? Hoe zorg ik dat mensen ja zeggen op mijn aanbod?

Dit is mijn levenswerk geworden. Ik heb de code gekraakt en er een formule van gemaakt. Ik noem dit de Ontspannen Ondernemen Methode™.

Het is mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk liefde in de wereld te zetten. Dit doe ik door coaches te helpen om succesvol te ondernemen. Zodat zij op hun beurt zoveel mogelijk mensen kunnen helpen om gezond, liefdevol, gelukkig en zonder stress te leven. Samen maken we de wereld een mooiere plek.

Mijn marketing formule is speciaal ontwikkeld voor het aantrekken van klanten voor jouw coaching praktijk. Op een manier die bij jou past. Inmiddels heb ik met deze formule honderden coaches geholpen om doorlopend en ontspannen nieuwe klanten aan te trekken.

Tijdens dit heerlijke retreat leer ik je hoe je jouw praktijk zo inricht dat er altijd voldoende klanten komen. Schrijf je snel in, dan zie ik je daar!

Wat deelnemers zeggen over het programma:

Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. Er zijn bij mij heel veel kwartjes gevallen. Marcel weet waar hij het over heeft en is echt de expert op dit gebied.

Ellen de Kort

Coach en Stem

Dit programma heeft ontzettend veel voor mij veranderd. Ik had dit veel eerder moeten doen. Alles is heel logisch opgebouwd, wat voor mij heel fijn is. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Gitty U'Ren

Balans Coach Amersfoort

Ik heb heel veel kennis opgedaan van iets waar ik eigenlijk nooit mee bezig was. Een duidelijke training die echt houvast bij mij heeft gegeven.

Arno Peters

Arno Peters Coaching

Ik vond het echt een geweldig traject. Ik zou dit absoluut aanbevelen omdat het gewoon werkelijk helpt om ontspannen te leren ondernemen. Waarom zou je het niet doen het is het gewoon waard.

Bernard Slofstra

Ontspanningscoach, Stembevrijder, Docent zang/piano

Dikke aanrader! Het is even hard werken maar het gaat al steeds meer op ontspannen ondernemen lijken.

Patricia Grasman

Biowell Vitality Coaching

Pas achteraf, besefte ik de gouden eieren die hij had uitgedeeld. Ik beveel Marcel van harte aan.

Jessica Larive

Power Mentor

Als je al een tijdje bezig bent zonder resultaat dan helpt deze cursus enorm. Marcel geeft je een stappenplan wat je moet doen en hoe je je rendement verhoogt.

John de Jong

stresscoach voor ICT-ers

Ik begon met zoiets van welke tactiek moet ik nou gebruiken? Nou, dat heb ik in de Masterclass dus echt wel geleerd. Dat werd ook heel mooi opgebouwd. Je moet echt aan de bak!

Dianne Troquay

Compassend Coachen

Als je echt serieus met je praktijk aan de slag wil en een plan wil maken dan werkt het gewoon. Dan moet je het gewoon doen.

Josien Hanewald

Coach en Mediator

“Wat een geweldig concept – een heerlijk retreat dat ook nog eens zorgt voor meer klanten in mijn praktijk”

Het Ontspannen Ondernemen Retreat biedt een unieke belevenis.

Op een fijne ontspannen manier leer je hoe je altijd voldoende klanten krijgt, voldoende inkomsten hebt en hoe je meer rust brengt in je bedrijf, je hoofd en in je leven.

En omdat dit de eerste editie is bied ik deze aan voor een belachelijk lage prijs en inclusief een aantal zeer waardevolle extra’s

Deelname (inclusief alle extra’s) slechts

€ 1.295

Deelname is inclusief:

 • het volledige trainingsprogramma Ontspannen Ondernemen (waarde € 1.799,-)
 • 3 overnachtingen o.b.v. een gedeelde kamer, alle extra begeleide activiteiten zoals de meditaties en de stiltewandeling, 3 heerlijke maaltijden per dag en onbeperkt koffie/thee/andere dranken (waarde € 457,50)
 • 10+ cheatsheets en templates om direct te gebruiken in je eigen business (waarde € 395,-)
 • Online terugkomsessie (waarde € 350,-)
 • 100% niet tevreden, geld terug garantie!

Totale waarde (inclusief alle bonussen) € 3.001,50

Let op: er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers

Veelgestelde vragen (FAQ)

Voor wie is dit retreat?

Dit retreat is bedoeld voor coaches met een eigen praktijk en/of een online training die succesvol en ontspannen willen leven en ondernemen. Die willen ondernemen in de wetenschap dat er klanten blijven komen. Zonder continu te moeten jagen. Zodat ze meer mensen kunnen helpen én er tijd en geld overblijft om vrijuit te kunnen leven.

Dit is voor coaches die nu ‘voor het echie’ werk willen maken van hun praktijk. Coaches die samen met een expert hun praktijk voor eens en altijd serieus op de kaart willen zetten.

Waar wordt dit retreat gehouden?

Het retreat wordt georganiseerd op een geweldige centraal gelegen locatie in Dreumel. Het kleinschalige trainingscentrum heeft een mooie zaal voor onze activiteiten en daarnaast een aparte locatie waar we kunnen chillen en eten. Er zijn mooie en schone kamers waar we kunnen slapen (slaapgebouw is 1 jaar geleden gebouwd). De enorme tuin kunnen we tevens gebruiken voor onze activiteiten. Voor meer informatie over de locatie ga je naar https://www.waaldijk15.nl/

Je slaapt met maximaal 1 andere deelnemer op een kamer. Bij de indeling hou ik uiteraard rekenning met jullie persoonlijke voorkeuren.

Ik ben nog niet begonnen met mijn coaching praktijk is dit wel iets voor mij?

Als je nog niet zoveel ervaring hebt of nog moet gaan starten met je praktijk dan is deze Masterclass absoluut iets voor jou. Je gaat stap voor stap aan de slag met de belangrijkste keuzes die je moet maken om jouw praktijk succesvol te maken. Een betere start kun je je niet wensen. Bovendien ga je heel veel leren van de ervaren coaches die ook meedoen aan dit traject.

Ik heb al jaren een coaching praktijk is dit wel iets voor mij?

Ook als je al jaren ondernemer/coach bent ga je heel veel leren in deze Masterclass. Ik laat je zien hoe je veel effectiever nieuwe klanten aantrekt. We doorlopen stap voor stap de onderdelen van jouw marketing en ik help je om dat optimaal in te richten. Ik garandeer je dat je op een heel nieuwe manier naar marketing gaat kijken. Een manier die ervoor zorgt dat het aantrekken van nieuwe klanten zorgeloos wordt.

Wat is er zo bijzonder aan dit retreat?

Dit retreat kost geen geld. Dit retreat gaat je geld (en heel veel rust) opleveren! Het is een extreem waardevolle investering in jezelf die voelt als een vakantie.

Het Ontspannen Ondernemen traject is een combinatie tussen een serie extreem waardevolle Masterclasses + Expert Coaching door een van de top marketeers van NL (+23 jaar ervaring) + je eigen Mastermind groep.

Je krijgt in de kennis-sessies lessen en hulpmiddelen aangeboden. Je leert mijn unieke stappenplan voor het aantrekken van klanten dat speciaal is ontwikkeld en getest door honderden coaches. Ik help je persoonlijk om alles te implementeren.

Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met de andere deelnemers. Ook buiten de sessies om ga je samen sparren en ideeen uitwisselen. Zo kunnen we in 4 dagen enorme stappen zetten voor jouw business.

Geen standaard informatie en zoek het maar uit. Nee, een op maat gemaakt traject speciaal voor coaches waarbij je volledige ondersteuning krijgt zodat jij dit moeiteloos kunt implementeren.

“Nergens anders vond ik een traject waar je zo intensief wordt begeleid in het implementeren van de strappen waardoor je volledig ontspannen en succesvol kunt ondernemen.”

Wie verzorgt de Masterclasses?

De kennis-sessies en de FAQ-sessies wordt gegeven door Marketing coach Marcel Heinkens. Marcel heeft meer dan 23 jaar ervaring als marketeer en ondernemer en is de ontwikkelaar van de Ontspannen Ondernemen Methode™. Marcel heeft inmiddels honderden coaches en trainers geholpen om succesvol klanten aan te trekken.

Geef je ook garantie?

Jazeker! Ik heb er volledig vertrouwen in dat je grote stappen gaat zetten. Dit traject gaat enorm waardevol voor je zijn. Dat ga je ook terugzien in je resultaten. Deze investering heb je in no time terugverdient.

De deelnemers van alle voorgaande edities zijn razend enthousiast en waarderen de Masterclasses gemiddeld met een 9!

Daarom durf ik je een 100% tevredenheidsgarantie te geven:

Heb je aan het eind van het retreat het gevoel dat het de investering niet waard is geweest krijg je van mij je geld terug. Zonder gedoe.

“The best investment you can make is in yourself”

– Warren Buffet (miljardair en top-investeerder)