fbpx

Jouw Personal Marketing Coach

Benieuwd waar jouw grootste marketing kansen liggen?

Ben je een ambitieuze ondernemer? Klik op de link en boek jouw gratis strategiesessie. In 30 minuten ontdek je jouw grootste marketing kansen.

No-nonsense Marketing Coach voor zelfstandig ondernemers

Hoe waardevol zou het voor je zijn als jouw bedrijf snel door kan groeien naar het volgende niveau. Als je met minder moeite meer klanten binnenhaalt en het financieel allemaal een stuk makkelijker gaat worden? Wat voor impact zou dit op jouw leven hebben? Hoeveel sneller en beter zou dit gaan als een succesvolle, ervaren ondernemer en marketing specialist jou hierbij een handje helpt?

1. Jij bent:

  • Een ambitieuze zelfstandig ondernemer die wil groeien.
  • Je houdt ervan om je eigen keuzes te maken en je eigen tijd in te delen. Vrijheid!
  • Je wilt voldoende geld verdienen om comfortabel te kunnen leven.

Precies daarom ben je zelfstandig ondernemer geworden?

Super! Dat is ook waarom ik zelf ooit ondernemer, trainer en coach ben geworden.

2. Herken je dat?

  • Je werkt enorm hard aan je bedrijf en toch heb nog niet de vrijheid en het succes waarvoor je ooit bent gaan ondernemen?
  • Je hebt grootse plannen voor je bedrijf maar je weet nog niet precies welke stappen je moet zetten om verder te komen?
  • Had je maar iemand die jou kon helpen om die volgende stap te maken naar meer succes en meer vrijheid.

Als jij jezelf herkent in één van de bovenstaande uitspraken dan sta je daarin niet alleen. Meer dan 80% van de zelfstandig ondernemers worstelt met dit soort vragen en onzekerheden.

Zonder feedback geen groei!

Elke succesvolle ondernemer heeft iemand naast zich die luistert, motiveert, confronteert, adviseert en begrijpt hoe het is om ondernemer te zijn. Iemand die heeft gestaan waar jij nu staat en die weet welke stappen jij moet  zetten en welke fouten je moet vermijden. Ik help je om jezelf en je bedrijf continu naar een hoger plan te brengen.  Wil jij die succesvolle ondernemer zijn?

Biedt het werken met een professioneel coach garantie voor succes? Nee, natuurlijk niet! Succes volgt uit het maken van de juiste keuzes, focus en inzet. Dat is aan jou. Maar als jij de behoefte hebt om te groeien en je hebt de wil om all-in te gaan dan kan ik jou gegarandeerd verder brengen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden!

Coaching volgens de Behavioural Marketing Methodiek

De Behavioural Marketing Methodiek richt zich zowel op jouw persoonlijke effectiviteit (kennis, overtuigingen en gedrag) als op de effectiviteit van je marketing.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Wil je ervaren hoe het is om persoonlijk door mij gecoacht te worden? Ben je bereid om je 100% in te zetten om van jouw bedrijf een succes te maken?

Meld je direct aan voor een gratis strategiesessie van 30 minuten en ontdek jouw grootste marketing kansen.

Next-level coachingtraject

 

Next-level coachingtrajecten hebben een duur van 3 tot 4 maanden, dit is afhankelijk van de coachingsvraag die we samen formuleren.

1. Vragenlijst

Als eerste stap stuur ik je een korte vragenlijst zodat we tijdens de intakesessie direct gericht aan de slag kunnen. Zo haal jij direct de meeste waarde uit de intake.

2. Intake

De intakesessie doen live op mijn kantoor, of als je dat liever hebt, online via zoom of skype. In deze sessie van ongeveer 30 minuten bepalen we jouw coaching doelen en ontdekken we of ik voor jou de juiste coach ben. Tijdens de sessie zul je al veel inzichten opdoen en ontdek je wat jou te doen staat om je marketing naar het volgende niveau te brengen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Tijdens dit gesprek beslis je of je met mij een traject wil aangaan.

3. Vervolgsessies

Het vervolgtraject bestaat uit, om de 14 dagen een 1-op-1 coaching sessie van circa een uur. In deze sessies werken we samen aan jouw doelen. Tijdens deze sessies krijg jij de allerbeste inzichten en handvatten voor groei. In totaal hebben we zo’n 6 tot 8 sessies.

Tijdens het traject sta ik continu tot jouw beschikking als je vragen hebt of als je vastloopt. Je mag me altijd even een berichtje sturen en ik reageer zo snel mogelijk om jou weer verder op weg te helpen.

Ik vraag van jou de commitment om je open te stellen voor nieuwe ideeën en inzichten en om je voor 100% in te zetten voor je eigen groei.

Aan het eind van dit traject weet je exact wat je moet doen om je business naar het volgende niveau te brengen. We hebben samen een roadmap voor succes opgesteld en de eerste successen gevierd.

 

Continu-coaching

 

Een andere optie is continu-coaching. Dit is een traject met een open einde.

Bij continu-coaching spreken we af dat we om de twee weken of om de maand een sessie hebben. Tijdens deze sessie ben ik jouw sparringpartner. We bekijken samen welke onderwerpen voor jou de meeste impact zullen hebben. Met die onderwerpen gaan we dan aan de slag.

Je kiest zelf per keer of je bij mij op kantoor komt om samen relaxt te sparren en te werken aan jouw groei en de groei van jouw onderneming of dat we de sessie efficiënt houden via een zoom of skype gesprek.

Continu-coaching spreken we altijd af voor minimaal een half jaar. Je bepaalt daarna zelf of je de periode wil verlengen.

Kleine zelfstandigen en ZZP-ers:

 

Een volledig traject (3 tot 4 maanden) kost € 925,- (exclusief BTW)

In principe zijn de gesprekken bij mij op kantoor of online. Gesprekken op een andere locatie zijn mogelijk. In dat geval reken ik kosten voor reistijd (€ 75,- per uur) en reiskosten € 0,27 per kilometer.

Bedrijven met meer dan 4 werknemers:

 

Een volledig traject (3 tot 4 maanden) kost € 1.350,- (exclusief BTW)

In principe zijn de gesprekken bij mij op kantoor of online. Gesprekken op een andere locatie zijn mogelijk. In dat geval reken ik kosten voor reistijd (€ 75,- per uur) en reiskosten € 0,27 per kilometer.

Een Personal Marketing Coach zal werkelijk alles veranderen

 

Ondernemen is fantastisch maar ook vaak eenzaam. Niet veel mensen begrijpen wat er allemaal bij komt kijken. Dan is het fijn dat er iemand is die met je meekijkt, die weet wat er nodig is en die jou scherp kan houden.

Ik vind de blokkades in jou en in jouw business en help je om deze te overwinnen. Zeker op het gebied van marketing valt er vaak zo veel te winnen. Kleine veranderingen zorgen al voor hele grote verschillen. De business loopt makkelijke en dat geeft jou als ondernemer rust. En dan hebben we het nog niet eens over de extra klanten en extra omzet die je gaat krijgen.

  • Meer rust
  • Meer klanten
  • Meer omzet

Hoeveel omzet denk jij extra te kunnen realiseren als je samenwerkt met een ervaren en goede marketing coach? Iemand die zelf heeft gestaan waar jij nu staat. Hoeveel extra rust gaat jou dat geven?

Marcel heeft een zeldzame combinatie van een rustige uitstraling, analytische vaardigheden en tegelijkertijd doorpakken.

Vincent van der Meijs

Marketing Manager

“Feedback is the breakfast of champions.”

– Ken Blanchard (zakenman, consultant, spreker, trainer en bestselling auteur)