fbpx

Jouw persoonlijke marketing coach

Mijn naam is Marcel Heinkens en ik help jou om je marketing next-level te maken.

Ben je een ambitieuze ondernemer? Klik op de link en boek jouw gratis strategiesessie. In 30 minuten ontdek je jouw grootste marketing kansen.

No-nonsense marketing coach voor zelfstandig ondernemers

Jij bent:

 • Zelfstandig ondernemer,
 • Je houdt ervan om mensen verder te helpen,
 • Je houdt ervan om je eigen keuzes te maken en je eigen tijd in te delen. Vrijheid!
 • Je wilt voldoende geld verdienen om comfortabel te kunnen leven.
 • Precies daarom ben je zelfstandig ondernemer geworden?

Super! Dat is ook precies waarom ik zelf ooit ondernemer, trainer en coach ben geworden.

Herken je dat?

 • Je hebt de behoefte om met jouw gave iets te betekenen voor anderen, maar waar vind je nou die klanten?
 • Je hebt iets unieks te bieden maar het lukt je nog niet zo goed om dit helder te verwoorden en te verkopen?
 • Je werkt enorm hard aan je bedrijf en toch heb nog niet de vrijheid en het succes waarvoor je ooit bent gaan ondernemen?
 • Je hebt grootse plannen voor je bedrijf maar je weet nog niet precies welke stappen je moet zetten om verder te komen?
 • Had je maar iemand die jou kon helpen om die volgende stap te maken naar meer succes en meer vrijheid.

Als jij jezelf herkent in één van de bovenstaande uitspraken dan sta je daarin niet alleen. Meer dan 80% van de zelfstandig ondernemers worstelt met dit soort vragen en onzekerheden.

Zonder feedback geen groei!

Elke succesvolle ondernemer heeft iemand naast zich die luistert, motiveert, confronteert, adviseert en begrijpt hoe het is om ondernemer te zijn. Vooral op het gebied van marketing hebben veel ondernemers behoefte aan extra ondersteuning. Een coach helpt jou om jezelf en je bedrijf continu naar een hoger plan te brengen. Zonder mijn eigen coaches was ik nooit geweest waar ik nu sta. Wil jij ook die succesvolle ondernemer zijn?

Biedt het werken met een professioneel coach garantie voor succes? Nee, natuurlijk niet! Succes volgt uit het maken van de juiste keuzes, focus en inzet. Dat is aan jou. Maar als jij de behoefte hebt om te groeien en je hebt de wil om all-in te gaan dan kan ik jou gegarandeerd helpen om te groeien!

Coaching volgens de Behavioural Marketing Methodiek

Een goede coach maakt gebruik van divers technieken en instrumenten om het beste uit jou en je bedrijf te halen. De Behavioural Marketing Methodiek richt zich daarom zowel op jouw persoonlijke effectiviteit (kennis, overtuigingen en gedrag) als op de effectiviteit van je marketing.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Wil je ervaren hoe het is om door mij gecoacht te worden? Ben je bereid om je 100% in te zetten om van jouw bedrijf een succes te maken?

Meld je dan direct aan voor een gratis strategiesessie van 30 minuten en ontdek jouw grootste marketing kansen.

Zo werkt het

Next-level coachingtraject

Next-level coachingtrajecten hebben een duur van 3 tot 4 maanden, dit is afhankelijk van de coachingsvraag die we samen formuleren.

1. Vragenlijst

Als eerste stap stuur ik je een korte vragenlijst zodat we tijdens de intakesessie direct gericht aan de slag kunnen. Zo halen we allebei de meeste waarde uit de intake.

2. Intake

De intakesessie doen live op mijn kantoor, of als je dat liever hebt, online via zoom of skype. In deze sessie van ongeveer 30 minuten bepalen we jouw coaching doelen en ontdekken we of ik voor jou de juiste coach ben. Tijdens de sessie zul je al veel inzichten opdoen en ontdek je wat jou te doen staat om je marketing naar het volgende niveau te brengen. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Tijdens dit gesprek beslis je of je met mij een traject wil aangaan.

3. Vervolgsessies

Het vervolgtraject bestaat uit, om de week een 1-op-1 coaching sessie van circa een uur. In deze sessies werken we samen aan jouw doelen. Tijdens deze sessies krijg jij de allerbeste inzichten en handvatten voor groei. In totaal hebben we zo’n 6 tot 8 sessies.

Vervolggesprekken kunnen live maar als dat voor jou prettig is kan dat ook online via bijvoorbeeld Zoom of Skype. Tussen de gesprekken door ga jij zelf aan de slag met jouw nieuwe inzichten. Je krijgt van mij tips en soms opdrachten mee. Ik stimuleer je om nieuwe dingen uit te proberen zodat je zelf ziet wat voor jou werkt. Dit is soms best een beetje spannend maar altijd super waardevol.

Tijdens het traject sta ik continu tot jouw beschikking als je vragen hebt of als je vastloopt. Je mag me altijd even een berichtje sturen en ik reageer zo snel mogelijk om jou weer verder op weg te helpen.

Dit traject is niet vrijblijvend. Ik vraag van jou de commitment om je open te stellen voor nieuwe ideeën en inzichten en om je voor 100% in te zetten voor je eigen groei.

Continu-coaching

Een andere optie is continu-coaching. Dit is een traject met een open einde.

Veel ondernemers vinden het fijn om een vaste sparringpartner te hebben. Iemand met ervaring die weet wat het is om succesvol ondernemer te zijn. Ze hebben behoefte aan iemand bij wie ze veilig hun ideeën kunnen toetsen, die hen aanvult met complementaire kennis (bijvoorbeeld over marketing), die niet bang is om een spiegel voor te houden of de waarheid te zeggen. Een partner in crime. Zonder dat ze hiervoor zeggenschap over de onderneming of persoonlijke vrijheid hoeven op te geven.

Bij continu-coaching spreken we af dat we om de twee weken of om de maand een sessie hebben. Tijdens deze sessie ben ik jouw sparringpartner. We bekijken samen welke onderwerpen voor jou de meeste impact zullen hebben. Met die onderwerpen gaan we dan aan de slag.

Je kiest zelf per keer of je bij mij op kantoor komt om samen relaxt te sparren en te werken aan jouw groei en de groei van jouw onderneming of dat we de sessie efficiënt houden via een zoom of skype gesprek.

Continu-coaching spreken we altijd af voor minimaal een half jaar. Je bepaalt daarna zelf of je de periode wil verlengen.

Kleine zelfstandigen (maximaal 4 vaste medewerkers), ZZP-ers of particulieren

Een next-level coachingtraject kan worden aangeschaft voor een fixed price. Een volledig traject (3 tot 4 maanden) kost € 925,- (exclusief BTW)

Sessies bijboeken kan altijd:

 • Intakegesprekken zijn altijd gratis.
 • Vervolgsessies kosten € 125,- per uur (exclusief BTW)

In principe zijn de gesprekken bij mij op kantoor of online. Gesprekken op een andere locatie zijn mogelijk. In dat geval reken ik kosten voor reistijd (€ 75,- per uur) en reiskosten € 0,27 per kilometer.

Bedrijven met meer dan 4 werknemers

 • Intakegesprekken zijn altijd gratis.
 • Vervolggesprekken kosten € 195,- per uur (exclusief BTW)

In principe zijn de gesprekken bij mij op kantoor of online. Gesprekken op een andere locatie zijn mogelijk. In dat geval reken ik kosten voor reistijd (€ 75,- per uur) en reiskosten € 0,27 per kilometer.

Belangrijker dan wat coaching kost is natuurlijk de vraag wat het jou gaat opleveren. Coaching kan voor jou werkelijk alles veranderen. Ondernemen is fantastisch maar ook vaak eenzaam. Niet veel mensen begrijpen wat er allemaal bij komt kijken. Dan is het fijn dat er iemand is die met je meekijkt, die weet wat er nodig is en die jou scherp kan houden.

Een coach vindt de blokkades in jou en in jouw business en helpt je om deze te overwinnen. Zo groei je als ondernemer en groeit je bedrijf. Zeker op het gebied van marketing valt er vaak zo veel te winnen. Kleine veranderingen zorgen vaak al voor hele grote verschillen. De business loopt makkelijke en dat geeft jou als ondernemer rust. En dan hebben we het nog niet eens over de extra klanten en extra omzet die betere marketing jou gaat opleveren.

Hoeveel omzet denk je extra te kunnen realiseren als je samenwerkt met een goede marketing coach? En hoeveel extra rust gaat jou dat geven?

Marcel heeft een zeldzame combinatie van een rustige uitstraling, analytische vaardigheden en tegelijkertijd doorpakken.

Vincent van der Meijs

Marketing Manager

“Feedback is the breakfast of champions.”

– Ken Blanchard (zakenman, consultant, spreker, trainer en bestselling auteur)