fbpx

Marcel Heinkens

Marketing coach

Jouw Personal Marketing Coach

Jij wil meer klanten voor je coaching praktijk of je (online) training.

Ik help je even graag op weg. Klik op de link en claim jouw GRATIS ‘Morgen Meer Klanten Strategiegesprek’.

In 30 minuten een marketing doorbraak. Gegarandeerd. Zonder enige verplichting.

De Marketing Coach voor coaches, trainers en kennisondernemers

Jaar ervaring als marketing specialist en ondernemer

Coaching sessies gegeven

Tips voor het aantrekken van meer klanten

Hoe waardevol is het voor jou als je makkelijker klanten aantrekt? Wat als een door de wol geverfde marketing specialist jou hierbij helpt..

1. Jij bent:

  • Een Coach, Trainer of Kennisondernemer met Passie en Liefde voor je vak en voor je klanten.
  • Je maakt je eigen keuzes en deelt je eigen tijd in. Ondernemen betekent voor jou: Vrijheid!
  • Je wilt voldoende geld verdienen om comfortabel te kunnen leven. En dan nog een beetje meer.

Dan kan ik jou helpen! Want dat is precies waarom ik zelf ooit ondernemer ben geworden.

2. Herken je dat?

  • Je werkt hard en toch heb nog niet de vrijheid en het succes waarvan je droomt?
  • Je weet dat het makkelijker moet kunnen maar je weet nog niet precies hoe.
  • Je wilt impact maken maar ook voldoende tijd overhouden voor jezelf en voor je familie.

Dan heb je iemend nodig die jou kan helpen om die volgende stap te maken naar meer succes, meer rust en meer vrijheid.

Precies daarom hebben alle succesvolle ondernemers een coach

Zonder feedback geen groei!

Alle succesvolle ondernemers die ik ken hebben een coach. Iemand die ze motiveert, confronteert en adviseert. En het liefst is dat iemand die al heeft gestaan waar jij nu staat. Die weet hoe het is om te ondernemen. Die zelf alle fouten al eens heeft gemaakt. En daarvan heeft geleerd.

Kortom, iemand die jou snapt. Die precies weet wat er nu nodig is. En die weet welke fouten je moet vermijden.

Zelf zien we vaak niet waar de mogelijkheden liggen. We zien niet welke (soms kleine) aanpassingen nodig zijn om 10x makkelijker te gaan werken. Zodat we 10x meer te gaan verdienen.

Heb jij ook zo’n waardevol klankbord naast je? Of doe je het liever helemaal alleen?

Het is mijn missie om ondernemers zoals jij te helpen groeien. Naar een ander niveau. Een niveau waarop ondernemen ‘zorgeloos’ wordt.

Succes volgt uit het maken van de juiste keuzes, focus en inzet. Dat is aan jou. Maar als jij wil groeien en je 100% wil inzetten. Dan help ik jou verder dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

 

Coaching met behulp van het Behavioural Marketing Model™

Mijn coaching richt zich zowel op jouw persoonlijke effectiviteit (kennis, overtuigingen en gedrag) als op de effectiviteit van je marketing. Tijdens de sessies werken we aan een combinatie van de juiste mindset, kennis, skills en de implementatie van een bewezen effectief marketing systeem. Een systeem exclusief ontwikkeld voor coaches, trainers en kennisondernemers.

Ondernemen in een goedlopende business is als rijden in een cabrio op een mooie zomerdag. Heerlijk cruisen met de zon op je gezicht en de wind door je haren. Dat unieke gevoel van vrijheid. Je gaat waar je wil en je doet waar je goed in bent. Flow!

Veel ondernemers die bij mij komen hebben echter meer het gevoel dat ze in een trapauto zitten. Ze zijn heel hard aan het werk zonder echt vooruit te komen.

Marketing is de motor. Deze zorgt dat de cabrio lekker blijft gaan. Zodat jij zorgeloos bezig kunt zijn met waar jij goed in bent. En als je de motor eenmaal goed hebt afgesteld blijft deze moeiteloos voor je doordraaien. Klanten komen dan vanzelf naar jou toe.

Behavioural Marketing Model

Als jij bent zoals de meeste ondernemers die ik coach dan is sleutelen aan je marketing niet perse je hobby. En dan lijkt die motor misschien wel vreselijk ingewikkeld.

Maar je wilt niet je hele leven zelf blijven trappen.

En eigenlijk is het heel simpel. Als je je marketing beschouwd als een systeem dan kun je deze opdelen in een paar overzichtelijke stappen. En die stapppen heb ik de afgelopen 23 jaar bestudeerd, uitvoerig in de praktijk getest en volledig beschreven in mijn Behavioural Marketing Model. Een motor speciaal ontworpen voor jouw business als coach, trainer of kennisondernemer. Je hoeft de stappen alleen te kopieren. En ik ga je hierbij helpen.

Aan de hand van mijn model help ik je om betalende klanten aan te trekken. Dan kun jij je richten op de dingen die echt belangrijk zijn. Zo veel mogelijk mensen helpen met jouw diensten. Op jouw manier. Happy cruising!

Wil jij samen met mij aan de slag om jouw marketing in te richten? Meld je aan voor een Gratis ‘Morgen Meer Klanten Strategiegesprek’. Dan help ik je vast op weg  en ontdekken we direct of we een goede match zijn.

In 30 minuten een marketing doorbraak. Gegarandeerd. Zonder enige verplichting.

Marcel heeft een zeldzame combinatie van een rustige uitstraling, analytische vaardigheden en tegelijkertijd doorpakken.

Vincent van der Meijs

Marketing Manager

Marcel heeft mij erg goed geholpen bij het vormgeven van mijn eigen onderneming. Daarnaast waardeer ik Marcels rustige, directe en toch vriendelijke manier van werken enorm.

Anne van Lier

HBDI coach

“Feedback is the breakfast of champions.”

– Ken Blanchard (zakenman, consultant, spreker, trainer en bestselling auteur)