Marcel Heinkens

Marcel Heinkens

De Marketing-Coach voor Coaches

Laat marketing voor jou werken. niet andersom!

Jouw Marketing Succes Coach

Wil je altijd voldoende klanten voor je coaching praktijk of je (online) training? Zonder dat je moet gaan pushen of leuren?

Geen probleem. Ik help je graag. Klik op de link en claim jouw GRATIS ‘Morgen Meer Klanten Strategiegesprek’.

In 30 minuten een serieuze doorbraak. Gegarandeerd. Vrijblijvend.

De Marketing Succes Coach voor Coaches

Heel veel zelfstandige coaches hebben moeite met het aantrekken van een constante stroom betalende klanten. En dat brengt spanning, onzekerheid en stress met zich mee. Spanning of er wel voldoende inkomsten zullen zijn deze maand (en volgende maand..). Onzekerheid of je het allemaal wel kan. Stress over de gevolgen voor jezelf en je omgeving als het mis gaat. Terwijl je niets liever wil dan lekker aan de slag en zo veel mogelijk mensen helpen.

Met mijn 1-op-1 coaching en mijn trainingsprogramma’s heb ik inmiddels honderden coaches geholpen om doorlopend klanten aan te trekken. Dat geeft rust. Zij ondernemen nu op een ontspannen manier en hebben eindelijk de zekerheid en voldoende inkomen om vrijuit te leven. En dit is allemaal ook beschikbaar voor jou! Geloof me, jij kunt dit.

Jaar ervaring als marketing specialist en ondernemer

Coaching sessies gegeven

Tips voor het aantrekken van meer klanten

Wat zou er veranderen in je leven als je doorlopend voldoende klanten aantrekt voor jouw coaching praktijk? 

1. Jij bent:

  • Een coach of trainer met heel veel liefde voor je vak en voor je klanten. Het is jouw passie om anderen te laten groeien.
  • Je maakt je eigen keuzes en laat je daarin leiden door je hart. Ondernemen betekent voor jou: Vrijheid!
  • Je wilt daarnaast voldoende geld verdienen om vrijuit te kunnen leven.

Dan kan ik jou helpen! Want dat is precies waarom ik zelf ooit ondernemer en coach ben geworden.

2. Herken je dat?

  • Je werkt hard en toch heb nog niet de vrijheid, de impact of het succes waarvan je droomt.
  • Je weet dat het makkelijker moet kunnen maar je hebt geen idee waar je moet beginnen.
  • Je wilt meer mensen bereiken maar ook voldoende tijd overhouden voor jezelf en voor je geliefden.

Dan heb je iemand nodig die jou kan helpen om die volgende stap te maken naar meer succes, meer rust en meer vrijheid.

Hoeveel sneller ga je dit realiseren als ik jou hierbij help..

Alle succesvolle ondernemers die ik ken hebben een mentor. Iemand die ze motiveert, confronteert en adviseert. Zonder mentor was ik zelf nooit gekomen waar ik nu sta. En het liefst werk je met iemand die precies heeft gestaan waar jij nu staat. Die weet hoe het is om te ondernemen. Een coach en een trainer. Die zelf alle fouten al eens heeft gemaakt. En daarvan heeft geleerd.

Kortom, iemand die jou snapt. Die precies weet wat er nu nodig is. En die weet welke fouten je moet vermijden.

Zelf zien we vaak niet waar de mogelijkheden liggen. We zien niet welke (soms kleine) aanpassingen nodig zijn om 10x makkelijker te gaan werken. Zodat we 10x meer te gaan verdienen.

Heb jij iemand naast je die je business 10x sneller laat groeien? Of doe je het liever helemaal alleen?

Ik heb alle fouten al een keer gemaakt. En weet precies wat er nodig is om een coaching business succesvol te maken. Het is mijn missie om ondernemers zoals jij te helpen groeien. Naar een ander niveau. Een niveau waarop ondernemen ‘zorgeloos’ wordt.

Succes volgt uit het maken van de juiste keuzes, focus en inzet. Die inzet ligt bij jou. Maar als jij wil groeien en je 100% wil inzetten. Dan help ik jou sneller en harder groeien dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Zonder Feedback geen groei!

Coaching succes

Precies daarom hebben alle succesvolle ondernemers een coach

Coaching met behulp van het Ontspannen Ondernemen Model™

 

Coaching door Marcel betekent heel gericht werken aan jouw persoonlijke effectiviteit (kennis, overtuigingen en gedrag) en de effectiviteit van je marketing. We kijken samen waar je staat. Waar je naartoe wil. En hoe je daar het snelst komt. Op jouw manier. Met mijn hulp.

Geen studieboeken wijsheid* maar ondersteuning door een coach met jarenlange praktijk ervaring. En nog steeds twee voeten stevig in de praktijk. (*al heb ik wel ooit ook een volledige 4 jarige universitaire studie marketing afgerond).

Tijdens de sessies werken we aan een combinatie van de juiste mindset, kennis, skills en de implementatie van een bewezen effectief marketing systeem. Een uniek systeem speciaal ontwikkeld voor coaches met een eigen praktijk. Marketing, maar dan leuker, authentieker en zonder te pushen. Marketing die gericht is op het helpen van jouw klant.

Je profiteert direct van mijn enorm rijke ervaring als marketing specialist (meer dan 23 jaar). Ik heb werkelijk honderden tips die jou gaan helpen om snel meer klanten aan te trekken.

Ondernemen in een goedlopende business is als rijden in een cabrio op een mooie zomerdag. Heerlijk cruisen met de zon op je gezicht en de wind door je haren. Dat unieke gevoel van vrijheid. Je gaat waar je wil en je doet waar je goed in bent. Flow!

Veel coaches die bij mij komen hebben echter meer het gevoel dat ze in een trapauto zitten. Ze zijn heel hard aan het trappen zonder echt vooruit te komen.

Jouw Marketing Systeem is de motor. Deze zorgt dat de cabrio lekker blijft gaan. Zodat jij zorgeloos bezig kunt zijn met waar jij goed in bent. En als je de motor eenmaal goed hebt afgesteld blijft deze moeiteloos voor je doordraaien. Klanten komen dan als vanzelf naar je toe.

Ontspannen Ondernemen Model

Als jij bent zoals de meeste coaches die ik begeleid dan is sleutelen aan je marketing niet perse je hobby. En dan lijkt die motor misschien wel vreselijk ingewikkeld.

Maar je wilt niet je hele leven zelf keihard blijven trappen.

En eigenlijk is het heel simpel. Als je je marketing beschouwd als een systeem. En dat is het! Dan kun je deze opdelen in een paar overzichtelijke stappen. En die stapppen heb ik de afgelopen 23 jaar bestudeerd, uitvoerig in de praktijk getest en volledig beschreven in mijn Ontspannen Ondernemen Model. Een motor speciaal ontworpen voor jouw coaching business of (online) training. Je hoeft de stappen alleen te kopieren. En ik ga je hierbij helpen.

Met behulp van het Ontspannen Ondernemen Model™ help ik je om doorlopend betalende klanten aan te trekken. Dan kun jij je richten op de dingen die echt belangrijk zijn. Zo veel mogelijk mensen helpen met jouw diensten. Op jouw manier.

Happy cruising!

Wil jij samen met mij aan de slag om van jouw coaching bedrijf (nog) succesvol(ler) te maken? Meld je aan voor een Gratis ‘Morgen Meer Klanten Strategiegesprek’. Dan help ik je vast op weg en ontdekken we samen of we een goede match zijn voor een coaching traject. Gratis en vrijblijvend.

* Beperkte beschikbaarheid

Het is fijn dat je zelf heel ontspannen overkomt. Je doet de naam Ontspannen Ondernemen echt eer aan. Als coach ben je gewoon een heel prettig mens. Je hebt me daar echt mee gewonnen.

Patricia Grasman

Biowell Vitality Coaching

Marcel heeft mij erg goed geholpen bij het vormgeven van mijn eigen onderneming. Daarnaast waardeer ik Marcels rustige, directe en toch vriendelijke manier van werken enorm.

Anne van Lier

HBDI coach

Marcel heeft een zeldzame combinatie van een rustige uitstraling, analytische vaardigheden en tegelijkertijd doorpakken.

Vincent van der Meijs

Marketing Manager

Marcel Inspireert en motiveert om die dingen op te pakken die gewoon heel belangrijk zijn om te doen. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Gitty U'Ren

Balans Coach Amersfoort

Hoe werkt zo’n coaching traject?

9

Kick-off meeting en plan voor de eerste 90 dagen

We starten met een online meeting waarin ik 1-op-1 met jou bespreek welke doelen jij wil realiseren en wat de acties zijn die jij gaat nemen. We bepalen welke ondersteuning je van mij nodig hebt.

9

2-wekelijkse voortgang calls

Iedere 2 weken hebben we een voortgangsgesprek. Tijdens deze gesprekken kijken we of je nog op de juiste koers zit en stellen we eventueel bij. Ik help je met vragen of blokkades. Ik bespreek met jou de voortgang en hou je accountable voor de doelen die we hebben gesteld.

9

Evaluatiegesprek en tweede 90 dagen plan

Halverwege het 6 maanden traject houden we samen een uitgebreide evaluatie en kijken we wat er nodig is voor de volgende fase van jou groeiplan. Je hebt nu de basis staan voor je marketingaanpak en deze gaan we verder uitrollen. Uiteraard hebben we ook in deze fase weer 2-wekelijks onze vaste call.

9

Onbeperkt toegang tot mijn volledige trainingsaanbod

Tijdens de hele periode ga je nieuwe dingen oppakken en nieuwe dingen leren. Om je hierbij te ondersteunen kun je gebruik maken van een uitgebreid aanbod van trainingsmaterialen zoals video’s, cheatsheats, templates, workshops, etc. Ik ga je deze actief aanbieden op de momenten dat deze relevant voor je zijn. Je houdt bovendien levenslang toegang tot al deze hulpmiddelen.

9

Inboeken extra calls tijdens het hele traject

Gedurende de 6 maanden zul je wellicht tegen vragen aanlopen die je met mij wil spiegelen. Of je hebt concrete ondersteuning nodig. Hiervoor krijg je de mogelijkheid om via een exclusieve link extra afspraken te boeken rechtstreeks in mijn agenda (maximaal 1 extra afspraak van 45 minuten per maand)

“Feedback is the breakfast of champions.”

– Ken Blanchard (zakenman, consultant, spreker, trainer en bestselling auteur)