fbpx

Marcel Heinkens, marketeer, ondernemer en coach.

Jouw Personal Marketing Coach

Zorgeloos ondernemen in de wetenschap dat nieuwe klanten blijven komen?

Klik op de link en boek jouw gratis ‘Morgen Meer Klanten Strategiesessie’

In 30 minuten een marketing doorbraak. Gegarandeerd.

De Marketing Coach voor Ondernemers met Passie

Voor coaches, trainers en kennisondernemers

Jaar ervaring als marketing specialist bij topbedrijven

Jaar succesvol als zelfstandig ondernemer

Ondernemers begeleid naar meer succes

Hoe waardevol is het voor jou als je morgen meer klanten binnenhaalt? Hoeveel makkelijker zal dit gaan als een door de wol geverfde marketing specialist jou hierbij helpt?

1. Jij bent:

 • Een ondernemer met Passie en Liefde voor je vak en voor je klanten. Bijvoorbeeld een coach of een trainer.
 • Je maakt je eigen keuzes en deelt je eigen tijd in. Ondernemen betekent voor jou: Vrijheid!
 • Je wilt voldoende geld verdienen om comfortabel te kunnen leven. En dan nog een beetje meer.

Super! Dat is precies waarom ik ooit ondernemer ben geworden.

2. Herken je dat?

 • Je werkt hard en toch heb nog niet de vrijheid en het succes waarvan je droomt?
 • Je dagen zitten vol en je weet niet welke stappen je moet zetten om hier uit te komen?
 • Je wilt impact maken met je business maar ook voldoende tijd overhouden voor jezelf en voor je familie.

Had je maar iemand die jou kon helpen om die volgende stap te maken naar meer succes, meer rust en meer vrijheid.

Precies daarom hebben bijna alle succesvolle ondernemers een coach

Zonder feedback geen groei!

Elke succesvolle ondernemer die ik ken heeft iemand naast zich die motiveert, confronteert en adviseert. Iemand die al heeft gestaan waar jij nu staat. Die weet hoe het is. Die zelf alle fouten al eens heeft gemaakt. En daarvan heeft geleerd. Die precies weet welke stappen jij moet zetten en welke fouten je moet vermijden. Iemand die je helpt om uit die alsmaar door draaiende tredmolen te stappen. We hebben allemaal onze blinde vlekken. We zien vaak niet waar de mogelijkheden liggen en welke (soms kleine) aanpassingen nodig zijn om 10X makkelijker te gaan werken. En 10X meer te gaan verdienen.

Wil jij morgen die succesvolle ondernemer zijn? Of doe je het liever helemaal alleen?

Biedt het werken met een professioneel coach garantie voor succes? Nee, natuurlijk niet! Succes volgt uit het maken van de juiste keuzes, focus en inzet. Dat is aan jou. Maar als jij de wil hebt om te groeien en je 100% in te zetten. Dan help ik jou verder dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

 

Coaching volgens het Behavioural Marketing Systeem

Coaching volgens het Behavioural Marketing Systeem richt zich zowel op jouw persoonlijke effectiviteit (kennis, overtuigingen en gedrag) als op de effectiviteit van je marketing. We werken aan een combinatie van de juiste mindset, kennis, skills en de implementatie van een bewezen effectief marketing systeem. Een systeem exclusief ontwikkeld voor coaches, trainers en kennisondernemers.

Ondernemen in een goedlopende business is als rijden in een cabrio op een mooie zomerdag. Heerlijk cruisen met de zon op je gezicht en de wind door je haren. Dat unieke gevoel van vrijheid. Je gaat waar je wil en je doet waar je goed in bent. Flow!

Veel coaches, trainers en kennisondernemers hebben echter meer het gevoel dat ze in een trapauto zitten. Voortdurend heel hard aan het werk zonder echt veel vooruit te komen.

Marketing is de motor. Dat zorgt dat de cabrio lekker blijft gaan. Dat jij zorgeloos bezig kunt zijn met waar jij goed in bent. En als je de motor goed hebt afgesteld blijft deze moeiteloos voor je doordraaien. Klanten komen vanzelf naar jou toe.

Behavioural Marketing Blauwdruk

Als jij bent zoals de meeste klanten die ik coach dan is sleutelen aan je marketing niet perse je hobby. En dan lijkt die motor misschien wel vreselijk ingewikkeld.

Maar je wilt niet je hele leven zelf blijven trappen.

En eigenlijk is het heel simpel. Als je je marketing beschouwd als een systeem dan kun je deze opdelen in een paar overzichtelijke stappen. En die stapppen heb ik de afgelopen 23 jaar ontwikkeld, uitvoerig getest en volledig beschreven in mijn Behavioural Marketing Blauwdruk. Een motor speciaal ontworpen voor jouw business als coach, trainer of kennisondernemer. Je hoeft de stappen alleen te kopieren. En ik ga je hierbij helpen.

Aan de hand van mijn blauwdruk help ik je om jouw marketing motor af te stellen. Dan kun jij je richten op de dingen die echt belangrijk zijn. Zo veel mogelijk mensen helpen met jouw diensten. Op jouw manier. Happy cruising!

Meld je aan voor een Gratis ‘Morgen Meer Klanten Strategiesessie’. En ervaar hoe jij makkelijker kunt ondernemen.

In 30 minuten een marketing doorbraak. Gegarandeerd.

Optie 1: Next-level coachingtraject – 3 maanden

Dit traject is voor jou als je in korte tijd je business naar een hoger niveau wil brengen. Als je structureel meer klanten en meer omzet wil. We werken 3 maanden heel hard aan het professionaliseren van je marketing zodat je daarna met meer rust kunt ondernemen.

Stap 1. Vragenlijst

Als eerste stap stuur ik je een korte vragenlijst zodat we tijdens de intakesessie gericht aan de slag kunnen. Zo haal jij ook direct de meeste waarde uit de intake.

Stap 2. Intake

De intakesessie doen we face to face op mijn kantoor, of als je dat liever hebt, online via zoom of skype. Jouw keuze. In deze sessie van ongeveer 45 minuten bepalen we jouw behoefte en je doelen en ontdekken we samen of ik voor jou de juiste coach ben. Tijdens de sessie doe je al veel inzichten op. Dit is vrijblijvend en gratis. Pas na dit gesprek beslis je of je met mij aan de slag wil.

Stap 3. Vervolgsessies

Het vervolgtraject bestaat uit elke 14 dagen een 1-op-1 coaching sessie van circa een uur. In deze sessies werken we samen aan de groei van jouw business. Tijdens deze sessies krijg jij mijn allerbeste inzichten, stappenplannen en handvatten voor groei. Tussen de sessies door ga jij aan de slag om je nieuwe inzichten te implementeren in je business. In totaal hebben we zo’n 8 sessies.

Ook tussen de afspraken door sta ik continu tot jouw beschikking als je vragen hebt of als je vastloopt. Je mag me altijd even een berichtje sturen en ik reageer zo snel mogelijk om jou weer verder op weg te helpen.

Het enige dat ik van jou vraag is de commitment om je 100% in te zetten voor je eigen groei.

Aan het eind van dit traject heb je belangrijke stappen gezet om je business naar het volgende niveau te brengen. We hebben samen een roadmap voor succes opgesteld en de eerste successen al gevierd.

 

Optie 2: Dooropende coaching

Dit is een goede optie voor jou als je durft te kiezen voor een eigen mentor. Iemand die er altijd voor je is en je onvoorwaardelijk steunt. Iemand met ervaring en die weet wat er nodig is om jouw business succesvol te maken. 

Bij doorlopende coaching kies je voor elke twee-weken of elke maand een sessie met mij. Tijdens deze sessies ben ik jouw sparringpartner. We bekijken samen welke onderwerpen voor jou op dat moment de meeste impact hebben. Ik help je om de juiste stappen te formuleren en geef tips en advies. Met die input ga jij vervolgens aan de slag. Ik sta continu langs de zijlijn om je te steunen en te helpen als dat nodig is.

Je kiest zelf per keer of je bij mij op kantoor komt om samen relaxt te sparren en te werken aan jouw onderneming of dat we de sessie efficiënt houden via een zoom of skype gesprek.

Doorlopende coaching spreken we altijd af voor minimaal een half jaar. Je bepaalt daarna zelf of je de periode wil verlengen. Uiteraard beginnen we ook hier altijd met een gratis en vrijblijvende intakesessie.

Kleine zelfstandigen en ZZP-ers:

Een Next-level coaching traject van 3 maanden kost € 925,- (exclusief BTW)

Dit is inclusief:

 • Gratis intakesessie
 • 8 keer een face to face of online sessie van ca. 60 minuten
 • 3 maanden persoonlijke begeleiding
 • Een volledige blauwdruk voor het inrichten van de marketing voor jouw bedrijf
 • Een cursus klantpsychologie en persuasion
 • Sjablonen en tips voor het herkennen van jouw ideale klant
 • Sjablonen en tips voor het ontwerpen van jouw droomaanbod
 • Sjablonen en tips voor  het schrijven van effectieve advertenties en verkoopteksten
 • Tips voor de juiste tools voor jouw online marketing
 • 100% toegang tot mijn kennis, ervaring en netwerk
 • Een succes mindset
 • Meer klanten, meer omzet en meer rust in je bedrijf

In principe zijn de gesprekken bij mij op kantoor of online. Gesprekken op een andere locatie zijn mogelijk. In dat geval reken ik kosten voor reistijd (€ 75,- per uur) en reiskosten € 0,27 per kilometer.

Bedrijven met meer dan 4 werknemers:

 

Een Next-level coaching traject van 3 maanden kost € 1.350,- (exclusief BTW)

Dit is inclusief:

 • Gratis intakesessie
 • 8 keer een face to face of online sessie van ca. 60 minuten
 • 3 maanden persoonlijke begeleiding
 • Een volledige blauwdruk voor het inrichten van de marketing voor jouw bedrijf
 • Een cursus klantpsychologie en persuasion
 • Sjablonen en tips voor het herkennen van jouw ideale klant
 • Sjablonen en tips voor het ontwerpen van jouw droomaanbod
 • Sjablonen en tips voor  het schrijven van effectieve advertenties en verkoopteksten
 • Tips voor de juiste tools voor jouw online marketing
 • 100% toegang tot mijn kennis, ervaring en netwerk
 • Een succes mindset
 • Meer klanten, meer omzet en meer rust in je bedrijf

In principe zijn de gesprekken bij mij op kantoor of online. Gesprekken op een andere locatie zijn mogelijk. In dat geval reken ik kosten voor reistijd (€ 75,- per uur) en reiskosten € 0,27 per kilometer.

Een Personal Marketing Coach zal werkelijk alles voor je veranderen

 

Ondernemen is fantastisch maar ook vaak eenzaam. Niet veel mensen begrijpen wat er allemaal bij komt kijken. Dan is het fijn dat er iemand is die met je meekijkt, die weet wat er nodig is en die jou scherp kan houden.

Ik vind de blokkades in jou en in jouw business en help je om deze te overwinnen. Zeker op het gebied van marketing valt er vaak zo veel te winnen. Kleine veranderingen zorgen al voor hele grote verschillen. De business loopt makkelijke en dat geeft jou als ondernemer rust. En dan hebben we het nog niet eens over de extra klanten en extra omzet die je gaat krijgen.

 • Meer rust
 • Meer klanten
 • Meer omzet

Hoeveel omzet denk jij extra te kunnen realiseren als je samenwerkt met een ervaren en goede marketing coach? Iemand die zelf heeft gestaan waar jij nu staat. Hoeveel extra rust (en omzet) gaat jou dat geven?

Marcel heeft een zeldzame combinatie van een rustige uitstraling, analytische vaardigheden en tegelijkertijd doorpakken.

Vincent van der Meijs

Marketing Manager

“Feedback is the breakfast of champions.”

– Ken Blanchard (zakenman, consultant, spreker, trainer en bestselling auteur)