Gefeliciteerd de afspraak staat gepland!

Lees onderstaande informatie zorgvuldig door. Dit zijn de volgende stappen:

Marcel Heinkens

Ik vind het belangrijk dat ik jouw kostbare tijd niet verspil. Als ik denk dat ik niet de juiste persoon ben om jou te helpen dan kunnen we dat beter vooraf vaststellen.

Stap 1: Ik ga persoonlijk je aanvraag beoordelen als pre-screening om te zien of je de juiste kandidaat bent voor mijn ondersteuning.

Stap 2: Je hebt in je mailbox al een bevestiging ontvangen en mag er dus vanuit gaan dat je sowieso welkom bent op de call. Maar mocht ik na screening denken dat ik niet de juiste persoon ben om jou helpen dan laat ik je dat uiteraard voor de afspraak weten.

Stap 3: Ik wil je vragen om ter voorbereiding op onze afspraak alvast wat ‘huiswerk’ te maken. Hiermee kom je volledig voorbereid op de call en kunnen we sneller beslissen of een samenwerking voor ons allebei waardevol gaat zijn.

 

LET OP: In de bevestigingsmail die je hebt ontvangen vind je ook de link voor onze online Match Call. Gooi deze mail dus niet weg!