Workshop: “Morgen Meer Klanten Mindset”

Gratis Workshop

Video #2

Video #1:

2 soorten coaches

Video #2:

Jouw Marketing Mindset

Video #3:

De transformatie

“JOUW MARKETING MINDSET”

9 Reacties

 1. Renske

  Hier al vaker oefeningen in gedaan 😉 goed om het nog weer eens door te werken en ook gaaf om te zien dat ik op dit vlak al flinke stappen gezet heb. Trots op mezelf.

  Antwoord
 2. Margriet

  Goed om me hier weer eens bewust van te worden. Ook al wist ik het al en heb ik eerder dit soort oefeningen gedaan. Nu is de vraag, hoe verander je het BLIJVEND? Dus ik ben benieuwd naar video 3.

  Antwoord
 3. Henderina

  Dit is Idd het knelpunt. Je (negatieve) gedachten over jezelf is wat groei in de weg staat.

  Antwoord
 4. Annemarie

  Boeiend!

  Antwoord
 5. Janny

  Ik ben gelukkig aardig goed op weg, nu nog de puntjes op de i

  Antwoord
 6. Gitty

  Wat fijn om dit weer eens te doen! Ik geloof er zeker in dat we om onze ‘eigen groei’ mogen vragen aan het universum, om daar weer anderen mee te mogen helpen. De video maakt ook goed duidelijk waar onze eigen overtuigingen ons hierin tegenhouden. Bedankt Marcel!

  Antwoord
 7. Maret Wielenga

  In nog geen half uur tijd een keiharde confrontatie met de realiteit van deze eeuwige hunkercoach. Niet dat het allemaal nieuw voor mij is. Wel dat het opeens keihard op papier staat. In al zijn heftigheid. Het lijkt erop dat alles wat mij maar belemmert om de impactcoach te worden die ik in wezen wil zijn, is boven komen drijven.

  Antwoord
 8. Bianca Hofman

  Een eye opener

  Antwoord
 9. Ciska van der Weele

  Ik heb soortgelijke opdrachten al eerder gemaakt. Merk dat ik al wel gegroeid ben, maar dat het vertrouwen nog niet altijd stevig is en dat oude verhalen zo nu en dan toch nog de kop opsteken.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *