Ontspannen Ondernemen
Ontspannen Ondernemen

23 – 27 augustus 2021

Inschrijven mogelijk

Masterclassen en Mastermind groep onder leiding van de Marketing-Coach voor Coaches Marcel Heinkens.

Summercourse Ontspannen Ondernemen

Leer in 5 dagen hoe je doorlopend voldoende klanten krijgt voor jouw coaching of (online) training. Zonder dat je hoeft te jagen.

Omdat ik persoonlijk de deelnemers intensief zal begeleiden is er slechts plaats voor 8 deelnemers.

Status: enkele plekken beschikbaar

Inschrijving sluit over:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ontspannen Ondernemen

Voor iedere coach/ondernemer die wel klaar is met ploeteren

Ondernemen of ‘zelfstandige zijn’ is een vak apart. Het is het mooiste vak dat er is. Je hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Je bent eigen baas. Je kunt werken waar en wanneer je wilt. Je kiest zelf met wie je wel en met wie je niet wil werken.

Er geen limiet aan wat je kunt bereiken. Geen plafond aan wat je kunt verdienen. En als je goed bent in je vak waarom zou je dat dan niet voor jezelf doen?

De realiteit is helaas dat goed zijn in je vak en een goed lopende praktijk opbouwen 2 verschillende dingen zijn. Zelfstandig zijn kan voelen als een zware kluif. Het grootste probleem: Hoe kom ik aan voldoende klanten.

Als je al een tijdje bezig bent en het wil nog niet zo stromen in je praktijk dan slaat de twijfel toe. Gaat het me ooit lukken om echt goed te leven van mijn passie. Kan ik dit wel. Je wil zo graag mensen helpen en aan je omgeving laten zien dat je een goede keuze hebt gemaakt.

Wat je nodig hebt is een constante stroom betalende klanten. Dan valt de spanning weg en wordt ondernemen heel relaxt. En ook jij kunt leren hoe dat moet.

In deze Masterclass leer je alles wat er nodig is om volledig ontspannen te ondernemen. In 5 Masterclasses onthul ik precies hoe je die constante stroom klanten gaat aantrekken. Ik coach je gedurende 70 dagen persoonlijk om dit te implementeren. En bovendien doe je het samen met een groep likeminded coaches zodat het allemaal een stuk minder zwaar voelt.

Continu klanten aantrekken op een ontspannen manier, zonder te jagen. Het kan!

Wat ga je leren:

In 5 dagen leer je hoe jij doorlopend voldoende klanten aantrekt. Zodat jij kunt ondernemen op een ontspannen manier. Zonder stress en zonder te jagen.

Ik heb het niet over een goedkoop trucje of een gouden pil die instant resultaat oplevert. Die pil bestaat namelijk niet!

Nee, ik heb het over een bewezen effectief marketing stappenplan speciaal voor coaches en (online) trainers. In 5 dagen werken we dit samen uit voor jouw specifieke situatie. Ik sta persoonlijk 5 dagen tot jouw beschikking.

In de Masterclasses onthul ik WAT er nodig is voor het ontspannen aantrekken van klanten en ook WAAROM dat zo is. Want pas als je echt begrijpt waarom iets werkt kun je het toepassen op jouw eigen situatie.

En daar ga ik jou persoonlijk, 5 dagen lang, bij helpen!

In 5 interactieve kennis-sessies leer ik je:

 • Mijn bewezen marketing stappenplan waarmee je als coaches succesvol klanten aantrekken
 • De mindset waarmee jij rust en controle voelt en uitstraalt
 • Hoe je jouw ideale klant kiest (de juiste focus!)
 • Hoe je jouw ‘droomaanbod’ maakt. Waardoor je jouw ideale klanten aantrekt.
 • De nr.1 formule voor het schrijven van krachtige teksten die gegarandeerd verkopen
 • Hoe je van je website een krachtige verkoopmachine maakt
 • Het geheim van de urgentie piramide (waarmee jij je marketing 30x effectiever maakt)

Daarnaast haal je heel veel waarde uit de samenwerking met de andere ondernemers. Tijdens de 5 dagen vormen wij met elkaar een super waardevolle Mastermind-groep. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen

“Als je echt stappen wil maken met je business dan is niets effectiever dan samenwerken met een groepje slimme ondernemers.”

Wat kun je verwachten:

 • 5 zeer waardevolle interactieve masterclasses inclusief werkboeken en werkopdrachten
 • 3 Q&A sessies waarin al je vragen worden beantwoord
 • 70 dagen persoonlijke ondersteuning en feedback van je marketing coch Marcel
 • Intensief samenwerken met een groep slimme ondernemers in jullie eigen Mastermind groep
 • Meer dan 10 handige templates en cheatsheets
 • Toegang tot de besloten Facebook groep met ‘Ontspannen Ondernemen’ Alumni
Masterclass 1 Ontspannen Ondernemen

Marketing Mindset

De mindset die alles voor jou mogelijk maakt.

Totale controle!

Masterclass 2 Ontspannen Ondernemen

Droomaanbod

Laserscherp beeld van jouw doelgroep en je aanbod.

De juiste focus!

Masterclass 3 Ontspannen Ondernemen

Het Koopproces

Een tour door het hoofd van jouw ideale klant.

Volledig overzicht!

Masterclass 4 Ontspannen Ondernemen

Klanten aantrekken

Zo komen klanten naar jou toe. Zonder te jagen.

Bewezen strategieën!

Masterclass 5 Ontspannen Ondernemen

Opwarmen, aanbieden, cashen

Zo maak je van een geinteesseerde klant een betalende klant.

Meer strategieën!

Hoi ik ben Marcel,

Hoi ik ben Marcel,

Al meer dan 23 jaar help ik ondernemers (groot en klein) met het aantrekken van klanten. En allemaal hebben de dezelfde vragen. Waarom is het zo lastig om klanten te vinden? Waarom lukt het niet om mensen ja te laten zeggen op mijn aanbod?

Mijn antwoorden zijn in de loop van de tijd steeds scherper geworden. Want ik weet inmiddels heel goed waarom het veel ondernemers niet lukt. En het is echt geen rocket science.

Daarom heb ik er mijn levenswerk van gemaakt om de ondernemers waarmee ik het liefst werk (coaches en trainers) te helpen met deze vragen.

In deze Masterclass leer ik je hoe je jouw bedrijf zo inricht dat er altijd voldoende klanten komen. Voor jouw coaching of training. Ik hoop je snel te spreken!

Wat deelnemers zeggen over de Masterclass Ontspannen Ondernemen

Ik begon met zoiets van welke tactiek moet ik nou gebruiken? Nou, dat heb ik in de Masterclass dus echt wel geleerd. Dat werd ook heel mooi opgebouwd. Je moet echt aan de bak!

Dianne Troquay

Compassend Coachen

Deze Masterclass heeft ontzettend veel voor mij veranderd. Ik had dit veel eerder moeten doen. Alles is heel logisch opgebouwd, wat voor mij heel fijn is. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Gitty U'Ren

Balans Coach Amersfoort

Dikke aanrader! Het is even hard werken maar het gaat al steeds meer op ontspannen ondernemen lijken.

Patricia Grasman

Biowell Vitality Coaching

Profiteer nu van de speciale zomeractie *:
Van €1.799,- voor slechts €795,-

* Vaste klanten en deelnemers aan de webinars van Marcel ontvangen een speciale voucher waarmee ze slecht 795,- hoeven af te rekenen. Wil je ook profiteren van deze korting. Stuur een berichtje naar info@systemtwo.nl

Let op: slechts 8 plaatsen beschikbaar

Veelgestelde vragen (FAQ)

Voor wie is deze Masterclass?

Deze Masterclass is bedoeld voor coaches, trainers en kennisondernemers die graag ontspannen willen werken. Die willen ondernemen in de wetenschap dat er klanten blijven komen. Zonder continu te moeten jagen. 

Wanneer worden de Masterclasses gegeven?

De sessies vinden plaats van 23 t/m 27 augustus van 10-12 uur. In de middag ga je aan de slag om wat je geleerd hebt uit te werken.

Masterclass sessie 1: 23 augustus 2021, 10:00 uur – 12:00 uur
Masterclass sessie 2: 24 augustus 2021, 10:00 uur – 12:00 uur
Masterclass sessie 3: 25 augustus 2021, 10:00 uur – 12:00 uur
Masterclass sessie 4: 26 augustus 2021, 10:00 uur – 12:00 uur
Masterclass sessie 5: 27 augustus 2021, 10:00 uur – 12:00 uur

De Q&A sessies plannen we in op de middagen.

Tussendoor ga je uitgebreid sparren met de andere deelnemers. Hiervoor is een samenwerkingsplatform ingericht.

 

Wat als ik een van de sessies niet kan?

De sessies zullen worden opgenomen. Deze zijn alleen terug te kijken door de deelnemers.

Ik ben nog niet begonnen met mijn coaching praktijk is dit wel iets voor mij?

Als je nog niet zoveel ervaring hebt of nog moet gaan starten met je praktijk dan is deze Masterclass absoluut iets voor jou. Je gaat stap voor stap aan de slag met de belangrijkste keuzes die je moet maken om jouw praktijk succesvol te maken. Een betere start kun je je niet wensen. Bovendien ga je heel veel leren van de ervaren coaches die ook meedoen aan dit traject.

Ik heb al jaren een coaching praktijk is dit wel iets voor mij?

Ook als je al jaren ondernemer/coach bent ga je heel veel leren in deze Masterclass. Ik laat je zien hoe je veel effectiever nieuwe klanten aantrekt. We doorlopen stap voor stap de onderdelen van jouw marketing en ik help je om dat optimaal in te richten. Ik garandeer je dat je op een heel nieuwe manier naar marketing gaat kijken. Een manier die ervoor zorgt dat het aantrekken van nieuwe klanten zorgeloos wordt.

Wat is er zo bijzonder aan deze Masterclass?

Eigenlijk is dit een combinatie tussen een normale Masterclass (5x) en een Mastermind groep. Je krijgt in de kennis-sessies lessen en hulpmiddelen aangeboden. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met de andere deelnemers. Ook buiten de sessies om kun je samen sparren en ideeen uitwisselen. Zo kunnen we in 5 dagen enorme stappen zetten voor jouw business.

Wie verzorgt de Masterclasses?

De kennis-sessies en de FAQ-sessies wordt gegeven door Marketing coach Marcel Heinkens. Marcel heeft meer dan 23 jaar ervaring als marketeer en ondernemer en is de ontwikkelaar van de Ontspannen Ondernemen Methode™. Marcel heeft inmiddels honderden coaches en trainers geholpen om succesvol klanten aan te trekken.

Hoeveel tijd kost deze Masterclass

Dit heb je grotendeels zelf in de hand. In totaal zijn er 8 sessie van ca. 2 uur. In principe kun je dus in slechts 16 uur, verdeeld over 5 dagen, alle informatie opnemen.

De kracht van deze opzet is wel dat je de ruimte krijgt om wat je leert direct te implementeren. En dat je de mogelijkheid krijgt om met de andere deelnemers te sparren en te leren. Hoeveel tijd je hierin steekt is aan jou.

Ik raad je wel aan om niet te lang te wachten met implementeren van de lessen. Zonder actie geen resultaat!

 

Geef je ook garantie?

Jazeker! Ik heb er volledig vertrouwen in dat je enorm veel gaat leren. En dat deze Masterclass enorm waardevol voor je gaat zijn.

Daarom durf ik je een 100% tevredenheidsgarantie te geven. Heb je na afloop van de Masterclass het gevoel dat het de investering niet waard is geweest krijg je van mij je geld terug.

“The best investment you can make is in yourself”

– Warren Buffet (miljardair en top-investeerder)