Opname Mini Masterclass:

Waarom jouw strategie er niet toe doet

Recent werd ik uitgenodigd om een presentatie te geven tijdens een besloten event. Honderden coaches, consultants en kennisondernemers kwamen bij elkaar om te leren hoe ze hun praktijk succesvol konden maken.

En omdat ik samen met een aantal andere toonaangevende goeroe’s het digitale toneel deelde besloot ik iets bijzonders te doen.

Ik gaf een Mini Masterclass van 29 minuten. En in deze Mini Masterclass deden we samen een simpele oefening van 10 minuten. Een oefening die bedoeld is om inzichten los te maken.

Niet zomaar inzichten. Nee inzichten die verborgen liggen in je onderbewustzijn. Inzichten die wanneer jij ze aan de oppervlakte brengt jou precies vertellen wat je moet doen. Je precies vertellen wat jouw stappen zijn naar een doorlopend volle praktijk.

Bekijk nu de opname van de Mini Masterclass (29 minuten)

👇

DEZE VIDEO HAAL IK BINNENKORT OFFLINE.

Ik hoop dat je mooie inzichten hebt opgedaan. Wil je meer leren over de Meer Klanten Mindset? Meld je dan nog even aan voor de Gratis Meer Klanten Mindset Masterclass.