Een vliegende start op Social Media

Tof, je wil dus gaan starten als coach!

Ook ik stond ooit op dit punt. Ik had genoeg van mijn werk in loondienst en ik wilde mensen helpen. Echt iets bijdragen en het verschil maken in de levens van anderen.

En ik heb hier werkelijk nooit spijt van gekregen. Coachen is het mooiste wat me ooit is overkomen. De dankbaarheid bij mijn klanten als ik ze heb geholpen hun droom realiteit te maken.

Dus nogmaals gefeliciteerd met deze mooie stap. Hier ga je geen spijt van krijgen.

Ik wil je graag wat meegeven uit mijn eigen ervaring en de ervaringen van de inmiddels honderden coaches die ik heb begeleid.

Marcel Heinkens

Een praktijk starten is serieus werk.

Het starten van je eigen praktijk betekent niet alleen dat je coach wordt. Nee. Je wordt ook ondernemer.

En dat betekent dat je helemaal zelf (100%) verantwoordelijk wordt voor het aantrekken van klanten. Geen klanten is namelijk geen werk. En geen werk betekent geen inkomen.

En waar begin je dan als gloednieuwe coach? Hoe vind je die klanten?

Daar ga ik je de komende tijd nog wel het een en ander aan tips over geven. Maar de eerste stap is dat je zichtbaar wordt. Want mensen moeten je wel kunnen vinden.

Nu kun je eerst maanden en honderden Euro’s investeren in het bouwen van een website. En dan maar hopen dat ze je gaan vinden. Maar geloof me. Dat is niet genoeg.

En voordat je begint met het investeren van grote bedragen in je bedrijf kun je beter starten met het binnenhalen van die eerste klanten.

Dat kan veel sneller dan je denkt. Ook zonder website. Wat nou als mensen je direct gaan vinden. Dat je al klanten kunt gaan helpen vanaf de eerste dag dat je de virtuele deuren van je praktijk open gooit. Nog voordat je die website hebt? (heb je al een wel een website helemaal ok natuurlijk!)

Hoe dan? Nou heel simpel door op een slimme manier zichtbaar te worden op Social Media.

Dit is iets waar veel starters op vastlopen. Want wat moet je dan in hemelsnaam posten op die socials? Hier wil ik je graag mee helpen.

En daarom heb ik voor jou een mooi starterpakket samengesteld waarmee je een vliegende start maakt op de socials.

Van € 147 voor € 27

Ik deel de strategie die ik zelf gebruik om (volledig gratis) klanten aan te trekken op social media. En ik geef je de tool om dit ook direct goed aan te pakken.

Naast de strategie krijg je een inspiratiegids met hele concrete voorbeelden van de posts die je gaat maken. Plus een handige tool om ook direct een goede planning hiervoor te maken.

Dit is belangrijk want de kracht zit hem in het planmatig plaatsen van de juiste posts. En met de juiste kennis en tools is dat helemaal niet zo moeilijk.

Dit zijn de tools en strategieën waar ik dagelijks mee werk en die mijn praktijk groot hebben gemaakt.

Normaal verkoop ik deze Media-Kit voor € 147,-

Maar als dank voor het aanvragen van mijn e-book en je eerlijke antwoord op mijn vraag waar je nu staat in je praktijk mag je deze nu meenemen voor slechts € 27,- (excl. BTW)

BONUS TRAINING:

En voor ik het vergeet. Ik geef je als bonus bovendien ook nog een gratis extra training cadeau. In deze training leer je hoe je voor je eigen praktijk een aantrekkelijk aanbod creëert waar je een hoge prijs voor kunt vragen. En hoe je deze succesvol gaat verkopen in jouw markt.

(Waarde € 179,-)

Dit zou wel eens je eerste, je kleinste en toch meest waardevolle investering kunnen zijn in het succes van jouw eigen praktijk.

En wat krijg je tegenwoordig nog voor € 27,- Dit is niet iets om al te lang over na te denken. Dus ga hiermee aan de slag en bedank me later maar.

Klik op de oranje link om jouw Media Kit direct te ontvangen en ga direct aan de slag met het aantrekken van jouw allermooiste droomklanten.

 

Normaal € 147,-  nu slechts € 27,-

Nee bedankt, ik heb genoeg bezoekers op mijn website >>

Let op: Dit is een tijdelijk aanbod en alleen beschikbaar via deze pagina.