Gefeliciteerd!! Je hebt het allermooiste beroep ter wereld 😊

Ok je bent dus op zoek naar meer klanten voor je praktijk!

Ik weet hoe het voelt als je als ondernemer in die rollercoaster zit.

Soms voel je je super. Als je weer een klant heel goed hebt kunnen helpen. En op andere momenten slaat de twijfel toe. Als het spannend wordt of er wel weer op tijd een nieuwe klant komt zodat de schoorsteen blijft roken.

Ik kan me nog goed herinneren dat ik mezelf er ook wel een op betrapte dat ik. Wanneer ik een mooie post plaatste op linkedIn om mijn doelgroep te inspireren. Stiekem ook even checkte of ik niet een interessante baan voorbij zag komen.

En dat is nou juist wat ik absoluut niet meer wilde. Ik heb heel bewust gekozen om mijn eigen ding te doen. Nooit meer terug in loondienst.

En als je een beetje op mij lijkt dan ligt jou hart ook bij het coachen en wil je niets liever dan zorgen dat die praktijk lekker draait. Zodat jij kunt doen waar je het beste in bent. En waar je echt gelukkig van wordt.

Marcel Heinkens

Maar hoe kom je nu aan die nieuwe klanten?

Weet je wat de allereerste stap is als je meer klanten wil voor je praktijk? Dat is zorgen dat meer mensen weten wat je doet. Meer zichtbaar worden bij je doelgroep.

Dus dat posten op social media was toch best wel een heel goed idee.

Alleen weet ik ook dat het soms lastig is om te bedenken wat je nu weer moet posten. En dat het niet zo makkelijk is om vol te houden als je het gevoel hebt dat er niet zoveel effect is.

En daarom heb ik voor jou een mooi pakket samengesteld waarin ik je help om een vliegende start te maken op de socials. Op een manier die wel effectief is.

Van € 147 voor € 27

Ik deel de strategie die ik zelf gebruik om (volledig gratis) klanten aan te trekken op social media. En ik geef je de tool om dit ook direct goed aan te pakken.

Naast de strategie krijg je een inspiratiegids met hele concrete voorbeelden van de posts die je gaat maken. Plus een handige tool om ook direct een goede planning hiervoor te maken.

Dit is belangrijk want de kracht zit hem in het planmatig plaatsen van de juiste posts. En met de juiste kennis en tools is dat helemaal niet zo moeilijk.

Dit zijn de tools en strategieën waar ik dagelijks mee werk en die mijn praktijk groot hebben gemaakt.

Normaal verkoop ik deze Media-Kit voor € 147,-

Maar als dank voor het aanvragen van mijn e-book en je eerlijke antwoord op mijn vraag waar je nu staat in je praktijk mag je deze nu meenemen voor slechts € 27,- (excl. BTW)

GRATIS BONUS TRAINING:

En voor ik het vergeet. Ik geef je als bonus bovendien ook nog een gratis extra training cadeau. In deze training leer je hoe je voor je eigen praktijk een aantrekkelijk aanbod creëert waar je een hoge prijs voor kunt vragen. En hoe je deze succesvol gaat verkopen in jouw markt.

(Waarde € 179,-)

Dit zou wel eens de kleinste en toch meest waardevolle investering kunnen zijn in het succes van jouw praktijk.

Het kost je in ieder geval een heel stuk minder dan het laten bouwen van die mooie glimmende website. Die in de meeste gevallen niets oplevert.. Dit gaat wel effect hebben!

En wat krijg je tegenwoordig nog voor € 27,- Dit is niet iets om al te lang over na te denken. Dus ga hiermee aan de slag en bedank me later maar.

Klik op de oranje link om jouw Media Kit direct te ontvangen en ga direct aan de slag met het aantrekken van jouw allermooiste droomklanten.

Normaal € 147,-  nu slechts € 27,-

Nee bedankt, ik heb genoeg bezoekers op mijn website >>

Let op: Dit is een tijdelijk aanbod en alleen beschikbaar via deze pagina.