Nog maar 1 stap te gaan!

Kijk even in de agenda of er nog een plek *beschikbaar is en vul het korte vragenformulier in.

* Als er geen plek meer beschikbaar is om een afspraak te plannen meld je dan via onderstaande link aan voor de wachtlijst. Zodra er dan een plek vrij komt word je geinformeerd.

Aanmelden wachtlijst

Ik heb veel waardevolle inzichten opgedaan en werd enorm gemotiveerd om wat je leert ook direct toe te passen. Echt een verrijking als je je praktijk wil opstarten of uitbreiden.

Cora Post

Goud Seniorencoaching

Ik ben echt weer een nieuwe groeifase ingegaan. Heel waardevol. De begeleiding van Marcel was heel prettig. Ik zou het zeker aanbevelen.

Arda Joppe

De Bedrijfsvitalist

Werken met Marcel is superleuk en leerzaam. Ik heb het direct aangeraden aan een bevriende coach en blijf dat ook zeker doen.

Anneke Nijland

Annenij voor Inzicht

Marcel Inspireert en motiveert om die dingen op te pakken die gewoon heel belangrijk zijn om te doen.

Gitty U'Ren

Balans Coach Amersfoort

Marcel heeft oog voor detail terwijl hij je op de grote lijn blijft wijzen. Een zeer sterk strateeg met oog voor uitvoerbaarheid. Een geduldig mens die tegelijk hard vooruit wil. Een feest om mee samen te werken!

Marcella Hageman

Marketing en fondsenwerving

Het geven van duidelijkheid en durven kiezen. Waar ben ik goed in. Dat is een belangrijke eyeopener geweest.

Wiebe van der Weide

Organisatiecoach MA

Marcel heeft een zeldzame combinatie van een rustige uitstraling, analytische vaardigheden en tegelijkertijd doorpakken.

Vincent van der Meijs

Marketing Manager

Marcel heeft mij erg goed geholpen bij het vormgeven van mijn eigen onderneming. Daarnaast waardeer ik Marcels rustige, directe en toch vriendelijke manier van werken enorm.

Anne van Lier

HBDI coach

Ik begon met zoiets van welke tactiek moet ik nou gebruiken? Nou, dat heb ik in de Masterclass dus echt wel geleerd. Dat werd ook heel mooi opgebouwd. Je moet echt aan de bak!

Dianne Troquay

Compassend Coachen

Ik ben heel blij dat ik het heb gedaan. Tijdens de Masterclass zijn bij mij heel veel kwartjes gevallen. Marcel weet waar hij het over heeft en is echt een expert op dit gebied.

Ellen de Kort

Coach en Stem

Als je echt serieus met je praktijk aan de slag wil en een plan wil maken dan werkt het gewoon. Dan moet je het gewoon doen.

Josien Hanewald

Coach en Mediator

Het is fijn dat je zelf heel ontspannen overkomt. Je doet de naam Ontspannen Ondernemen echt eer aan. Als coach ben je gewoon een heel prettig mens. Je hebt me daar echt mee gewonnen.

Patricia Grasman

Biowell Vitality Coaching