🙏 Wie geeft die leeft!

Oprechte feedback is de mooiste gift voor wie zoekt naar groei

Lieve coach!

Jij hebt deze training van mij gekregen voor een bizar laag bedrag. Dit doe ik omdat ik het belangrijk vind om te geven. Ik geloof namelijk dat de enige manier om meer te ontvangen is door eerst zelf te geven.

Ben jij ook een gever? Vind je het fijn om andere mensen vooruit te helpen?

Dan hoop ik dat je andere coaches zoals jij wilt helpen ook deze lessen te ontvangen. Lessen die helpen bij het bouwen van een succesvolle winstgevende praktijk.

Veel coaches twijfelen of ze nu de stap moeten zetten om deze kleine investering in zichzelf te doen. Ze weten niet of het de moeite waard gaat zijn. Ze staan nog niet waar jij staat.

Jij kunt ze eenvoudig helpen door te laten weten hoe het voor jou is.

We kijken allemaal graag naar reviews om ons te gidsen bij onze beslissingen. Jouw feedback kan ervoor zorgen dat iemand anders de juiste keuze maakt! Jouw gift kan een leven transformeren.

Ik wil je vragen om via deze pagina even jouw korte feedback wil achterlaten door op het aantal sterren te klikken dat je deze training waard vindt.

Bij voorbaat dank voor jouw gift aan mij en mijn klanten 🙏.

Hartelijke groet!

Marcel Heinkens

Online training: Bouw een winstgevende praktijk

Mijn beoordeling:

Klik op het aantal sterren dat je deze training geeft en als je wilt kun je een korte reactie achterlaten. Je helpt hiermee een hoop mensen en niet in de laatste plaats help je mij. Ik ben je heel erg dankbaar.