YES, die gratis checklist met 10 redenen is onderweg naar je mailbox!

Had je deze handige tools ook al gezien?

Als je eenmaal in gesprek bent met een potentiële klant dan lukt het meestal wel om ze te laten zien dat het waardevol is om met jou aan de slag te gaan. Zeker als je de checklist die ik je zojuist heb gestuurd bij de hand hebt.

Maar hoe zorg je er nu voor dat die klanten jou weten te vinden?

Het is mijn missie om zoveel mogelijk coaches te helpen om een succesvolle praktijk neer te zetten. En wat ik telkens weer merk is dat de eerste stappen het lastigst zijn.

  • Waar vind ik mijn nieuwe klanten?
  • Hoe benader ik ze?
  • Of liever nog. Hoe zorg ik dat ze mij vinden?

En daarom heb ik hier heel veel handige hulpmiddelen voor ontwikkeld. En die deel ik heel graag met jou.

Marcel Heinkens

Dus hoe kom je nu in gesprek met die potentiële klanten??

Weet je wat de allereerste stap is als je meer klanten wil voor je praktijk? Dat is zorgen dat meer mensen weten wat je doet. Meer zichtbaar worden bij je doelgroep.

En social media is het medium bij uitstek om dit effectief en goedkoop te realiseren.

Alleen weet ik ook dat het soms lastig is om te bedenken wat je nu weer moet posten. En dat het niet zo makkelijk is om vol te houden als je het gevoel hebt dat er niet zoveel effect is.

En daarom heb ik voor jou een mooi pakket samengesteld waarin ik je help om een vliegende start te maken op de socials. Op een manier die wel effectief is.

Van € 147 voor € 27

Ik deel de strategie die ik zelf gebruik om (volledig gratis) klanten aan te trekken op social media. En ik geef je de tool om dit ook direct goed aan te pakken.

Naast de strategie krijg je een inspiratiegids met hele concrete voorbeelden van de posts die je gaat maken. Plus een handige tool om ook direct een goede planning hiervoor te maken.

Dit is belangrijk want de kracht zit hem in het planmatig plaatsen van de juiste posts. En met de juiste kennis en tools is dat helemaal niet zo moeilijk.

Dit zijn de tools en strategieën waar ik dagelijks mee werk en die mijn praktijk groot hebben gemaakt.

Normaal verkoop ik deze Media-Kit voor € 147,-

Maar als dank voor het aanvragen van mijn e-book en je eerlijke antwoord op mijn vraag waar je nu staat in je praktijk mag je deze nu meenemen voor slechts € 27,- (excl. BTW)

BONUS TRAINING:

En voor ik het vergeet. Ik geef je als bonus bovendien ook nog een gratis extra training cadeau. In deze training leer je hoe je voor je eigen praktijk een aantrekkelijk aanbod creëert waar je een hoge prijs voor kunt vragen. En hoe je deze succesvol gaat verkopen in jouw markt.

(Waarde € 179,-)

Dit zou wel eens de kleinste en toch meest waardevolle investering kunnen zijn in het succes van jouw praktijk.

Het kost je in ieder geval een heel stuk minder dan het laten bouwen van die mooie glimmende website. Die in de meeste gevallen niets oplevert.. Dit gaat wel effect hebben!

En wat krijg je tegenwoordig nog voor € 27,- Dit is niet iets om al te lang over na te denken. Dus ga hiermee aan de slag en bedank me later maar.

Klik op de oranje link om jouw Media Kit direct te ontvangen en ga direct aan de slag met het aantrekken van jouw allermooiste droomklanten.

Normaal € 147,-  nu slechts € 27,-

Nee bedankt, ik heb genoeg bezoekers op mijn website >>

Let op: Dit is een tijdelijk aanbod en alleen beschikbaar via deze pagina.